شربت هلو

شربت هلوی پخته شده با عسل

  شربت هلو طرز تهیه: پوست لیمو را با استفاده از پوست کن بگیرید و دانه ی وانیل را از وسط نصف کنید. شربت هلو   یک قابلمه ی بزرگ انتخاب کنید تا همه ی هلو ها طوری در آن جا شود که روی هم قرار نگیرند. پوست لیمو، وانیل، ساقه دارچین، دلستر، عسل و شکر را به قابلمه اضافه کنید و سپس 300 سی سی آب بریزید. به آرامی آن را حرارت دهید تا عسل و شکر کاملا حل شوند. مایع را به جوش بیاورید سپس هلو ها را به قابلمه اضافه کنید (ممکن است این مایع روی هلو ها را کاملا نپوشاند اما مهم نیست).   شربت هلو   هلو ها را از شربت خارج کرده و بگذارید تا به اندازه کافی خنک شوند. دانه ی وانیل، ساقه دارچین و پوست لیمو را خارج کنید. شربت را 5 دقیقه بجوشایند تا غلیظ شود. بگذارید خنک شود. پوست هلوها را با دقت جدا کنید و دور بریزید.   شربت سرد شده را روی هلو ها ریخته و آن را تا زمان سرو در جای خنکی نگه دارید. شاید سرو آنها در دمای اتاق بهتر باشد. در صورت تمایل آن را همراه با خامه یا پنیر ماسکارپونه میل کنید. رنگ طلایی درخشان و معطر شده با وانیل و عسل در این هلوها طعم بی مانندی دارد. همچنین چربی بسیار کمی دارند. اگر میخواهید دسر لغزنده تر شود یک قاشق پر خامه غلیظ یا ماسکارپونه در کنار بشقاب قرار دهید تا یکی از بهترین دسر های تابستانی را داشته باشید.