تاکوی ماهی و سالاد کلم

خوراک ماهی

طرز تهیه : ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید. روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید. ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید.

خوراک ماهی

داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید. خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد ).

خوراک ماهی

 داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید. سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 10 - 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.

کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.