همبرگر سبزیجات سوئیسی

گرچه همبرگرهای آماده فراوان هستند و تهیه آنها خیلی راحت است، همبرگر خانگی چیز دیگری است. همبرگر سبزیجات سوئیسی، با جو، عدس و قارچ تهیه می‌شود و همراه با پنیر ورقه‌ای خوشمزه و قارچ سرخ شده سرو می‌شود. همبرگر سبزیجات را می‌توانید فریز کنید و هر موقع میل داشتید در تابه بیاندازید و به سرعت شامی خوشمزه تهیه کنید.   طرز تهیه: در یک قابلمه متوسط 1 و نیم لیوان آب بریزید و جو را به همراه ¼ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. حدود ۲۵ دقیقه به پخت ادامه دهید تا جو نرم شود. سپس جو را آبکش و آب آن را کاملاً جدا کنید.   در قابلمه دیگری، عدس را به همراه آویشن و ¼ قاشق چایخوری نمک و 2 و نیم لیوان آب بپزید تا عدس هم نرم شود و سپس آن را آبکش کنید.   تا جو و عدس پخته می‌شود، ۲ قاشق روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هویج و پیاز را در روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند. حال، قارچ را هم به آنها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا آب قارچ بخار شود و قارچ ها به رنگ قهوه‌ای درآیند.  سیر خرد شده، فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری آویشن را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه دیگر روی شعله هم بزنید تا معطر شود. مخلوط قارچ را از روی حرارت بردارید و در صورت لزوم کمی نمک و فلفل اضافه کنید.   عدس ها را در کاسه بزرگی با گوشتکوب بکوبید تا نرم شوند. سپس جو پخته شده، مخلوط قارچ، آرد، جعفری و گردو را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید. تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مایه تهیه شده را به شش قسمت تقسیم کنید.   هر قسمت از مایه را به شکل یک همبرگر فرم بدهید. در روغن یک طرف همبرگر را سرخ کنید، سپس آن را برگردانید و یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید. صبر کنید تا پنیر ذوب شود و طرف دیگر همبرگر هم سرخ شود. همبرگر سبزیجات سوئیسی را با نان همبرگر، قارچ سرخ شده، کاهو و گوجه سرو کنید.   نکته: می‌توانید مقداری از قارچ های سرخ شده را جدا کنید و موقع سرو کردن روی همبرگرها قرار دهید.