پودینگ تخم شربتی و توت فرنگی

  جای دسرهای رنگارنگ و خوشمزه همیشه سر هر سفره ای وجود دارد. تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد که پودینگ تخم شربتی را به یکی از محبوب ترین دسرها مبدل می کند. توت فرنگی هم که مکمل طعم و رنگ هر دسر خوشمزه ای است. با نزدیک شدن به فصل بهار و سال جدید شاید بد نباشد با امتحان کردن پودینگ تخم شربتی و توت فرنگی یک دسر جدید و جالب را تجربه کنید.   طرز تهیه: شیر را کمی گرم کنید (اما نجوشانید) و داخل کاسه بزرگی بریزید. تخم شربتی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم ها در عرض چند دقیقه متورم می شوند و با جذب مایع به خود، حالت ژلاتینی پیدا می کنند. در صورت لزوم مقدار بیشتری شیر اضافه کنید.   سپس شکر را به مخلوط شیر و تخم شربتی اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.   برای تهیه پودینگ، اول از همه ۲ قاشق غذاخوری از مربا یا کمپوت آلبالو را کف لیوان یا کاسه مورد نظر بریزید. با دو قاشق از مخلوط تخم شربتی روی آن را بپوشانید. سپس چند تکه توت فرنگی خرد شده روی آن بگذارید. از اینجا به بعد لایه تخم شربتی و توت فرنگی را تکرار کنید تا ظرف شما پر شود و لایه آخر توت فرنگی باشد. در لایه آخر پودینگ تخم شربتی، برای زیبایی بیشتر، مقدار بیشتری توت فرنگی بریزید. نکته: این پودینگ را می توانید یکی دو روز قبل از زمان مصرف تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید. به جای تخم شربتی می توانید از دانه چیا هم استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که دانه چیا نیاز به خیس خوردن بیشتری دارد. اگر توت فرنگی های شما شیرین نیستند، آنها را در کمی شکر بغلتانید.