مافین پیتزایی

طرز تهیه: ابتدا پیاز های خرد شده را در تابه ای بریزید و بامقدار کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند. فیله های مرغ را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.   هنگامی که مرغ حالت خامی خود را از دست داد، سیر رنده شده را به مخلوط اضافه کنید ولی آن را زیاد تفت ندهید. سپس قارچ را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد. (حتی می توانید قارچ را جداگانه تفت دهید.) .کمی نمک و فلفل اصافه کنید و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید.سپس تابه را از روی حرارت حذف کنید و در گوشه ای بگذارید تا خنک شود.   برای آماد کردن خمیر ابتدا تخم مرغ را با چنگال کمی هم بزنید. سپس خامه و شیر و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید. پنیر پیتزا رنده شده را نیز اضافه کنید. در ظرفی دیگر آرد را با پودر آویشن و کمی نمک و فلفل و پودر خمیر ترش و بکینگ پودر مخلوط کنید.   مخلوط آرد را کم کم به خمیر مافین اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. و در نهایت مخلوط مرغ تابه را به خمیر اضافه و مخلوط کنید. خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.   کاغذهای پوستی به اندازه کاپ کیک انتخاب کنید و داخل قالب کاپ کیک قرار دهید. کف کاغذ را به کمک قلمو و روغن کمی چرب کنید و از خمیر مافین داخل کاغذها بریزید. بیشتر از 2/3 کاغذ را با خمیر پر کنید.  

مافین پیتزایی

  فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم و به مدت 20 دقیقه گرم کنید. سپس قالبها را در فر قرار دهید و آنها را تقریبا 30 تا 45 دقیقه بپزید. مافین پیتزایی آماده است. نوش جان!     نکته: به جای فیله مرغ  می توانید از سینه مرغ، ماهی گوشت چرخ کرده و حتی میگو هم استفاده کنید. اگه از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید کمی رب و زردچوبه نیز استفاده کنید.