سینی غذای گیاهی خوشمزه
دسته بندی: پیش غذا و فینگر فود | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
3 از 14
-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 2 نفر
مواد لازم برای سینی غذای گیاهی خوشمزه
- روغن زیتون خالص
- بادمجان 3 عدد
- سیر 2 حبه
- ماست یونانی غلیظ 150 گرم
- لیمو ترش 1 عدد
- شوید تازه 1 دسته
- دانه ی کنجد 1 قاشق سوپخوری
- فندق خرد شده و بوداده 50 گرم
- پاپریکا 1 قاشق چایخوری
- هندوانه 1/2 عدد
- ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
- پنیر فتا 100 گرم
- نعناع تازه یک دسته
- نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده
- نان پیتا، لواش یا تافتون

این غذا معجونی است از همه ی چیزهایی که من دوست دارم- بورانی بادمجان، ادویه دوکاه، سالاد هندوانه و نان تهیه ی همگی آنها آسان بوده و این غذا میز شما را رنگارنگ می کند. اگر تاکنون هندوانه را با فتا امتحان نکرده اید، خود را برای چشیدن طعمی مهیج آماده کنید -پنیر شور و سرد و هندوانه ی خوش طعمی که شما را سر حال می آورد. همراه ما باشید با طرز تهیه سینی غذای گیاهی خوشمزه با چاشنی فوق العاده ای که هرگز طعمش را فراموش نخواهید کرد.
طرز تهیه سینی غذای گیاهی
فر را از قبل گرم کرده و یک سینی بزرگ فر را کمی چرب کنید. بادمجان ها را از طول به دو نیم کنید سپس مطابق شکل برش های عمیقی روی آن بزنید و آنها را در سینی فر قراردهید. هر دو سمت بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه گریل کنید تا زمانی که کاملا نرم و خمیری شود.
حال سیر را له کنید. با قاشق گوشت بادمجان ها را در آورده و در کاسه ی غذا ساز بریزید.
اکنون ماست، سیر، پوست لیمو و نیمی از آب لیمو را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا نرم شود. سپس تیغه را در آورده و برگ های شوید را خرد کنید در آن بریزید و هم بزنید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
اکنون دوکاه را تهیه کنید. دانه های کنجد را در یک قابلمه ی داغ بریزید، چند دقیقه هم بزنید تا طلایی و بو داده شود. دانه ها را به کاسه ای انتقال دهید سپس با فندق ها، پاپریکا و گرام ماسالا مخلوط کنید. آن را با نمک مزه دار کنید.
هندوانه را نصف کنید سپس آن را قاچ کنید. روی هر قاچ به شکل عمودی برش هایی با فاصله ی 1 سانتی متری بزنید تا به پوست برسید. چاقو را زیرا گوشت برده و به صورت افقی برش بزنید تا قطعات هندوانه از پوست جدا شود.
هندوانه ها را در بشقاب ریخته، سپس پنیر فتا را خرد کرده و همراه نعنا روی آن بریزید. چند قطره روغن زیتون روی آن پاشیده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. بورانی بادمجان، دوکاه و سالاد هندوانه را همراه با یک ظرف روغن زیتون و نان سرو کنید. سینی غذای گیاهی شما آماده نوش جان کردن است.
نکته:
دوکاه یک چاشنی معطر مصری است که از اختلاط ادویه و مغزهای له شده بدست می آید. در اینجا از گرام ماسالا به عنوان یک پایه ی تند استفاده شده که مخلوطی از زیره، گشنیز و ادویه های دیگر است که معمولا برای تهیه دوکاه استفاده می شود. برای خوردنِ آن، یک تکه کوچک نان را در روغن فرو برده و سپس در دوکاه فرو می برند. این چاشنی برای گوشت گوساله نیز بسیار عالی است.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
- مواد لازم : بادمجان, روغن زیتون, ماست یونانی, هندوانه
دستور آشپزی های مرتبط
جدیدترین دستورهای آشپزی
بروزترین دستور آشپزی
محبوب ترین غذاها
- طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
- طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص
- طرز تهیه پیراشکی دونات با سس شکلاتی
- طرز تهیه حلوای تیره
- طرز تهیه همبرگر مخصوص
- طرز تهیه بامیه رمضان
- طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ
- طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص
- طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی
- طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- طرز تهیه ذرت مکزیکی
- طرز تهیه ژله خرده شیشه
- طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی
- طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری
- طرز تهیه کیک یزدی
- طرز تهیه کیک دو رنگ
- طرز تهیه کیک ساده وانیلی
- طرز تهیه کوفته تبریزی
- طرز تهیه کباب کوبیده سنتی
- طرز تهیه دسر تیرامیسو
بدون دیدگاه.