کتلت گوشت که معرف حضور همه هست. کتلت مرغ هم شباهت زیادی دارد و فقط به جای گوشت قرمز در آن از مرغ ریش ریش یا چرخ شده استفاده میشود. همان طور که میدانید استفاده از انواع گوشت سفید مثل مرغ بیشتر از گوشت قرمز توصیه میشود و سالم تر است. علاوه بر این کتلت مرغ را میتوانید در فر هم بگذارید و به این ترتیب هم روغن کمتری استفاده میشود و هم غذای سالم تری خواهید داشت که خیلی هم خوشمزه است.

 

طرز تهیه کتلت مرغ

 

مرحله اول:

عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و با یک لیوان آب، کمی نمک و نصف زعفران حل شده در آب جوش آن را روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن کشیده شود.

 

مرحله دوم:

سیب زمینی ها را در یک قابلمه دیگر آبپز کنید و وقتی پخت، آنها را گرم گرم رنده کنید. در این مرحله مرغ را خیلی ریز ریش ریش و یا چرخ کنید. مرغ و سیب زمینی را باهم مخلوط کنید و پیاز را روی آن رنده کنید. تخم مرغ ها، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مواد کتلت را هم بزنید.

 

مرحله سوم:

کمی پودر سوخاری در یک بشقاب بریزید و از مایه کتلت برداشته و در دستانتان به آن شکل بدهید. کتلت را درون پودر سوخاری بلغلطانید و سپس آن را در روغن سرخ کنید.

کتلت مرغ را با نان و سبزیجات تازه سرو کنید. نوش جان!