کیش اسفناج

  کیش ها شباهت زیادی به پای ها دارند و تفاوت اصلی آنها این است که در تهیه مواد داخلی آنها از تخم مرغ استفاده می شود. کیش اسفناج غذایی سالم و مقوی است که تهیه آن هم کار زیاد سختی نیست. کیش اسفناج ظاهر جذابی دارد و می تواند به عنوان شام یا ناهار سرو شود.   طرز تهیه: فر را روشن کنید و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. تابه ای را با روغن چرب کنید و روی شعله متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را در تابه بریزید و تفت بدهید تا به رنگ قهوه ای روشن در آیند (حدود ۷ دقیقه). اسفناج، قارچ، پنیر فتا و نصف پیمانه از پنیر چدار را به آنها اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط نمایید.   خمیر پای را در قالب مورد نظر خود پهن کنید و مواد را با قاشق داخل خمیر بریزید.   در یک کاسه ی سایز متوسط، تخم مرغ ها و شیر را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی خمیر پای بریزید و اجازه بدهید مایع کاملاً با ترکیب اسفناج مخلوط شود.   حال قالب را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر که از قبل روشن و گرم شده است قرار دهید. پنیر چدار باقی مانده را روی کیش اسفناج تهیه شده بریزید و ۳۵-۴۰ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید تا مرکز کیش پخته شود. بعد از خارج کردن قالب از فر، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیش اسفناج کمی خنک شود و سپس آن را سرو کنید.   نکته: می توانید برای حفظ رطوبت کیش اسفناج و همچنین پخت یکنواخت آن در فر، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید. علاوه بر این روکش آلومینیومی برای نگهداری باقی مانده غذا در یخچال هم مناسب است.