کیش اسفناج
کیش ها شباهت زیادی به پای ها دارند و تفاوت اصلی آنها این است که در تهیه مواد داخلی آنها از تخم مرغ استفاده می شود. کیش اسفناج غذایی سالم و مقوی است که تهیه آن هم کار زیاد سختی نیست. کیش اسفناج ظاهر جذابی دارد و می تواند به عنوان شام یا ناهار سرو شود. طرز تهیه: فر را روشن کنید و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. تابه ای را با روغن چرب کنید و روی شعله متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را در تابه بریزید و تفت بدهید تا به رنگ قهوه ای روشن در آیند (حدود ۷ دقیقه). اسفناج، قارچ، پنیر فتا و نصف پیمانه از پنیر چدار را به آنها اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط نمایید. خمیر پای را در قالب مورد نظر خود پهن کنید و مواد را با قاشق داخل خمیر بریزید. در یک کاسه ی سایز متوسط، تخم مرغ ها و شیر را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی خمیر پای بریزید و اجازه بدهید مایع کاملاً با ترکیب اسفناج مخلوط شود. حال قالب را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر که از قبل روشن و گرم شده است قرار دهید. پنیر چدار باقی مانده را روی کیش اسفناج تهیه شده بریزید و ۳۵-۴۰ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید تا مرکز کیش پخته شود. بعد از خارج کردن قالب از فر، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیش اسفناج کمی خنک شود و سپس آن را سرو کنید. نکته: می توانید برای حفظ رطوبت کیش اسفناج و همچنین پخت یکنواخت آن در فر، روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید. علاوه بر این روکش آلومینیومی برای نگهداری باقی مانده غذا در یخچال هم مناسب است.کیش اسفناج
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
سلام خسته نباشید خمیر پای رو از کجا باید تهیه کرد؟
قاشق قاشقه همش بزن این دیگه دلخوری نداره زلزله که نشده همه چیز سر جاشه حالا بشین غذاتو با قاشق میل کن
بانو جان سلام
چرا سوالمو جواب ندادي خانم. انقدر غصه خوردم …
ولي اشكال نداره دوباره سوالمو ميژرسم
من بلد نيستم از قاشق هاي معمولي استفاده كنم. هميشه از قاشق هاي استاندارداستفاده كردم. يا شكل قاشق هاي معمولي رو نشون بده لطفا يا به گرم بگو يا عكسشو بزار. ديگه دستم به دامنت خواهر يه فكري برام بكن
ممنون
سلام…خیلی خیلی معذرت می خوام که دیر دارم جواب میدم.
توی کامنتا نمیشه عکس گذاشت متأسفانه…ولی قاشق رو نه خیلی پر کنید و نه سطحش رو صاف بگذارید. اگه قاشق های اندازه گیریتون روش نوشته داره مثلاً نوشته یک قاشق چای خوری یا نصف قاشق غذاخوری از اون هم میتونید استفاده کنید.
یه نکته کلی هم بگم. دقت در آشپزی مهم هست ولی یه بخشی از کار هم تجربیه. خلاصه خیلی سخت نگیرید و از آشپزیتون لذت ببرید.
براتون آرزوی موفقیت دارم 🙂