کوفته کباب ترکی
-
امتیاز دهید
-
4 از 43

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای کوفته کباب ترکی
- گوشت چرخ کرده گوسفندی 500 گرم
- حبه سیر 2 عدد
- پیاز رنده شده 3 قاشق غذاخوری
- پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- نعنا 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- روغن گیاهی به مقدار کافی
اطلاعات مواد مغذی
-
141 کالری
-
9 گرم چربی
-
2 گرم کربوهیدرات
-
13 گرم پروتئین
کوفته کباب یک غذای ترکی بسیار خوش طعم و خوشمزه است که مثل دونر و اسکندر کباب با ذائقه ایرانی ها هم تناسب دارد. کوفته کباب، همان طور که از اسم آن مشخص است کبابی است که به شکل کوفته فرم داده می شود. خوبی کوفته کبابی که در اینجا آموزش داده شده این است که به سادگی و تنها با چند ماده غذایی تهیه می شود. البته شما می توانید با افزودن ادویه های مورد علاقه خودتان طعم آن را به میل خود تغییر دهید.
طرز تهیه کوفته کباب ترکی
حبه های سیر را همراه با نمک در یک هاون بکوبید یا روی تخته آشپزخانه با استفاده از سمت صاف چاقو آنها را له کنید تا حالت خمیری پیدا کنند. سیر را در یک کاسه بزرگ با گوشت، پیاز، جعفری، زیره سبز، فلفل قرمز و فلفل سیاه به خوبی مخلوط کنید.
مواد را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت یک کوفته گرد درآوردید. کوفته ها را روی سطح تختی کمی فشار دهید تا به شکل بیضی درآیند.
کوفته ها را با چهار سیخ، سیخ کنید و روی آنها روغن بمالید. سیخ ها را روی گریل قرار دهید یا تابه گریل را چند دقیقه ای روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد سیخ ها را روی آن بچینید و هر سمت آنها را ۳-۴ دقیقه بپزید. از چرخاندن زود به زود سیخ ها خود داری کنید زیرا باعث می شود مواد به تابه بچسبند.
پس از اینکه کوفته کباب ها آماده شد، آنها را با نان و ماست یا سبزیجات مورد علاقه تان سرو کنید.
نکته: می توانید هر کوفته را در یک سیخ کوچک چوبی کباب کنید و کوفته کباب را به صورت یک نفره سرو کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, غذای نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای بین المللی
- مواد لازم : گوشت چرخکرده, پیاز, جعفری, سیر
واقعا.خیلی خوشمزه بود و همسرم هم خیلی پسندید.?? فقط من با به سیخ کشیدن گوشت مشکل داشتم و گوشت هی وا میرفت و روی سیخ نمیموند. چطور میشه به سیخ زد گوشتا رو که بمونن روی سیخ؟
نوش جانتون
وقتی گوشت رو با مواد دیگه مخلوط کردید بذارید حداقل نیم ساعت توی یخچال بمونه و خودشو بگیره. این طوری راحت تر میشه به سیخ کشید.
با سلام و سپاس از شما برای دستورهای آشپزی کاربردی. آیا این کوفته ها به این طریق مغز پخت می شوند. در ظرف را نباید بگذاریم؟
این همون کباب مشتی ما اصفهانیان درست میکنیم ، دیگه هر غذای ایرانی رو یک ترکی اضافی میکنید به خودمون برمیگردونید
خب ترکیه کشور همسایه ماست و طبیعتا غذاهایی خیلی شبیه به ما دارند. اگه تکراری بود به نظرتون معذرت می خوام. امیدوارم از بقیه دستورها لذت ببرید.