کوکوی اسفناج و قارچ سوخاری
دسته بندی: کوکو و کتلت | به وسیله ♥ بانو |-
امتیاز دهید
-
4.4 از 6

مواد لازم برای کوکوی اسفناج و قارچ سوخاری
- اسفناج 500 گرم
- قارچ 1/2 پیمانه
- پودر سوخاری 1/2 پیمانه
- تخم مرغ 4 عدد
- پنیر چدار یا موزارلا 1/2 پیمانه
- نمک و فلفل مقدار لازم
کوکو اسفناج و قارچ سوخاری
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، اسفناج ها را تمیز کنید ، بشوئید ، خشک کنید و پس از خشک شدن خرد کنید ، قارچ ها را نیز خرد کنید ؛ تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و با ، اسفناج ، قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
درون ظرف پیرکس را با کره چرب کنید و ته آن پودر سوخاری بپاشید ، روی پودر سوخاری کمی پنیر رنده شده بریزید سپس مخلوط اسفناجی که اماده کرده اید روی پنیر ها بریزید ، روی اسفناج ها نیز کمی پودر سوخاری بپاشید و باقی پنیرهای رنده شده را روی ان بریزید.
ظرف را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگرا روشن کرده اید به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ، پس از این مدت کوکوی اسفناج را از فر خارج کنید ، کمی که خنک شد برش بزنید و همراه با سالاد سرو نمائید.
- دسته بندی دستور آشپزی : کوکو و کتلت
بدون دیدگاه.