سالاد کاب مرغ با عسل و خردل

سالاد کاب مرغ و با عسل و خردل

کم و بیش هر چه بخواهید را می توانید در این سالاد بریزید و مشکلی پیش نخواهد آمد. فقط مراقب باشید تا لایه های مواد سازنده را به شکل مناسبی روی هم قرار دهید-یعنی مواد سنگین تر را در کف ریخته و مواد ظریف تر را روی آن بریزید و دوغ آب را تا لحظه ی نهایی سرو روی آن نریزید.

سالاد کاب مرغ و با عسل و خردل

طرز تهیه: یک ماهیتابه نچسب را روی حرارتِ ملایم گرم کنید. ژامبون ها را به قطعات ریز خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید یا تازمانی که ترد شود. آن را کنار بگذارید.

در همین زمان تخم مرغ ها را در قابلمه ی آب بگذارید و آن را به جوش بیاورید. از تایمر آشپزی کمک بگیرید و هنگامی که اولین حباب ها را دیدید تایمر را روشن کنید و 7 دقیقه تخم مرغ ها را بپزید تا زرده ی آن کاملا سفت شود اما نه آنقدر که مرکزش خشک بشود. تخم مرغ ها را خنک کنید یعنی چند بار آب آن را عوض کنید سپس پوست آن را جدا کرده و برش بزنید.

مرغ ها را به اندازه ی لقمه های ریز خرد کنید، پوست و استخوان ها را دور بریزید. آن را در کف یک کاسه ی بزرگ قرار دهید. بهتر است که گوشت مرغ را به صورت گرم تکه تکه کنیم نه سرد. اگر مرغ را همان موقع پخته اید، مطمئن شوید که قبل از تهیه غذا کاملا خنک شده است.

سالاد کاب مرغ و با عسل و خردل

آووکادو را نصف کرده و هسته ی آن را خارج کنید. گوشت آن را به شکل + برش بزنید، چاقو را فرو کنید تا جاییکه به پوست برسد ولی پوست را نبرید. سپس با قاشق گوشت آن را در بیاورید و درکاسه ای بریزید. یک قاشق چایخوری سرکه جهت جلوگیری از سیاه شدن گوشت آووکادو روی آن بریزید.

کاهو را خرد کنید و روی مرغ ها را با آن بپوشانید. کاهوی معمولی سفت است اما اگر از سبزی های ظریف مانند منداب استفاده می کنید، آن را برای روی سالاد نگه دارید. روی آن را آووکادو ریخته و سپس ژامبون و تخم مرغ را قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل روی آنها می پاشیم. سر ظرف را خوب می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم. این سالاد را از یک روز قبل نیز می توانید تهیه کنید.

دوغ آب یا ماست را در شیشه ای بریزید. سیر را له کرده و آن را به اضافه ی بقیه سرکه، عسل، خردل و کمی نمک و فلفل به شیشه ماست بیفزایید. پیازچه ها را با قیچی آشپزخانه بسیار ریز خرد کنید. سر شیشه را ببندید و تکان دهید تا ترکیب شوند. سس را روی مواد بریزید و سالاد خوشمزه را سرو کنید.