چیکن پارمزان با ژامبون گوشت دودی

 

مواد لازم برای تهیه چیکن پارمزان با ژامبون گوشت دودی

 

چیکن پارمزان با ژامبون گوشت دودی

کل خانواده از خوردن این غذای کلاسیک قدیمی لذت خواهند برد. به جای اینکه مرغ ها را خرد کرده و در ماهیتابه سرخ کنید، آن ها را با قطعات پنیر بپزید.

چیکن پارمزان با ژامبون گوشت دودی

طرز تهیه: ابتدا با سس گوجه فرنگی شروع کنید. سیرها را له کرده یا به خوبی ریز کنید و گوجه و بیشتر ریحان ها را درشت خرد کنید.

 چیکن پارمزان با ژامبون گوشت دودی

دو قاشق سوپخوری روغن را در یک ماهیتابه مخصوص فر حرارت داده، سپس سیر را به آن بیفزایید. بگذارید به مدت 1 دقیقه بپزد تا زمانی که نرم شده اما طلایی نشود، سپس گوجه و ریحان خرد شده را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و شکر را با هم مخلوط کنید. سس را چند دقیقه بجوشانید، تا زمانی که گوجه ها نرم شده و سس غلیظ گردد. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد خرد شده، پارمیزان و بقیه روغن را مخلوط کنید. موزارلا را به 8 تکه تقسیم کنید.

چیکن پارمزان با ژامبون گوشت دودی

مرغ را از پهلو برش زده به شکلی که وقتی دوتکه را از هم باز می کنید شبیه قلب شود. مرغ را با فلفل مزه دار کنید، یک ورق ژامبون تا شده را روی قطعه ی سمت راست مرغ قرار دهید سپس موزارلا را روی آن بگذارید. قطعه ی چپ مرغ را روی آن برگردانید تا بسته شود. مرغ را در سس گوجه بخوابانید (اگر ماهیتابه ی مخصوص فر ندارید سس را در ظرف پخت بریزید). بقیه ی موزارلا را روی مرغ ریخته و مخلوط پنیر را روی آن بریزید. کل غذا را با آن بپوشانید و اگر میخواهید زودتر آن را آماده کنید بگذارید تا به مدت یک روز خنک شود.

مرغ ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید. در این زمان پنیر میان آن نیز ذوب می شود. اجازه دهید چند دقیقه به حال خود بماند، سپس بقیه ی برگ های ریحان را روی آن پاشیده و با سالاد و نان ترد میل کنید.

نکته: به دلیل سختی و مشکلات دسترسی به ham در این دستور با ژامبون گوشت دودی جایگزین شده است.