گلابی، میوه‌ای خوشمزه و جذاب است و طرفداران فراوانی دارد. با این میوه فوق‌العاده می‌توان کیک‌ها و دسرهای متنوعی مانند تارت گلابی، چیزکیک گلابی، پودینگ گلابی و زنجبیل و کیک گلابی زعفرانی درست کرد که طرز تهیه آن‌ها را قبلا در ایران کوک آموزش داده‌ایم. امروز قصد داریم طرز تهیه دسر گلابی دارچینی را آموزش دهیم که علاوه بر مزه شیرین و دلچسب، ظاهر زیبایی نیز دارد. این دسر را می‌توانید در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بعد از غذای اصلی سرو کنید و مهمانان را شیفته هنر خانه‌داری و آشپزی‌تان بکنید.

میوه گلابی خواص و فوائد زیادی برای سلامتی دارد که همه آن‌ها در دسر گلابی دارچینی نیز موجود است. گلابی دارای ویتامین‌ها، فیبر و مواد معدنی فراوان است. خوردن یک عدد گلابی 18 درصد از نیاز روزانه فیبر بدن را تامین می‌کند و تاثیر زیادی در درمان مشکلات گوارشی دارد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه نیز به پیشگیری از برخی سرطان‌ها مثل سرطان سینه، سرطان ریه و سرطان رکتوم کمک می‌کند. پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی، تقویت سیستم ایمنی، استحکام استخوان‌ها و کاهش التهاب از دیگر مزایای خوردن گلابی هستید.

طرز تهیه دسر گلابی دارچینی

مرحله اول

گلابی‌ها را پوست بکنید، اما دم آن‌ها را جدا نکنید. سپس، هر گلابی را از وسط به دو نیمه تقسیم کنید و هسته‌ها را خارج کنید. روی گلابی‌ها کمی آبلیمو بزنید تا رنگ‌شان تغییر نکند.

دسر گلابی دارچینی

 

مرحله دوم

گلاب یا عرق بهار نارنج را با دارچین داخل ظرفی نسوز بریزید و مخلوط کنید. گلابی‌ها را کف ظرف در یک ردیف منظم روی این مخلوط بچینید.

مرحله سوم

روی ظرف نسوز را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه میانی فری قرار دهید که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید.

گلابی‌ها را پس از 30 دقیقه از فر خارج کنید و روی دستمالی قرار دهید تا آب اضافی‌اش خارج شود. سپس، گلابی‌های دارچینی را در ظرف مناسبی قرار دهید و با بستنی، سس شکلات و مقداری گردو تزیین کنید.

دسر گلابی دارچینی

 

نکات طلایی در تهیه دسر گلابی دارچینی

- گلابی‌هایی که برای این دسر استفاده می‌کنید بهتر است نه خیلی سفت نباشند نه خیلی نرم و رسیده.

سخن آخر

گلابی، میوه‌ای خوشمزه و جذاب است با طرفداران فراوان. با این میوه می‌شود دسرهای فوق‌العاده‌ای مانند دسر دارچینی گلابی درست کرد. طرز تهیه این دسر بسیار راحت است و درست کردنش بیشتر از 40 دقیقه طول نمی‌کشد. دسر گلابی دارچینی علاوه بر طعم دلچسب، ظاهر زیبایی نیز دارد و برای سرو در مهمانی‌ها، عالی است.

در اولین مرحله تهیه دسر گلابی دارچینی باید گلابی‌ها را پوست بگیرید، آن‌ها را از وسط به دو نیمه تقسیم کنید و هسته‌ها را خارج کنید. مقداری آبلیمو نیز به گلابی‌ها بزنید که رنگ‌شان تغییر نکند. سپس، گلاب یا عرق بهارنارج را با دارچین در ظرفی نسوز مخلوط کنید و گلابی‌ها را منظم روی این مخلوط بچینید. روی ظرف نسوز را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم‌شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از 30 دقیقه دسرِ خوش‌عطر و خوشمزه‌تان آماده است.