نان فنجانی پنیری
-
امتیاز دهید
-
2.9 از 10
نان فنجانی پنیری
آرد 1 و نیم لیوان . روغن زیتون یا روغن مایع 1/3 لیوان . تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 2/3 لیوان . پنیر رنده شده 1/2 لیوان . نمک مقداری
طرز تهیه : تخم مرغ را از 1 ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا به دمای اتاق برسد ، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ ، روغن و شیر ولرم را داخل کاسه ای ای بریزید و با همزن بزنید سپس مخلوط آرد ، نمک و پنیر را اضافه کنید و مجدد بزنید تا یکدست شود ، قالب مخصوص کاپ کیک را چرب کنید و تا 2/3 هر قالب از مایه نان بریزید و داخل فر به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها پف کرده و طلایی شوند ، پس از پخت نان ها را از فر خارج کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید نان ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید.
نکته ها : از هر نوع پنیری که تمایل دارید میتوانید در تهیه این نان استفاده کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : نان و خمیر
سلام نیلوفر جان من این نان را درست کردم ولی نمیدانم بافتش چطور باید باشه مال من که داخلش شکل خمیری با سوراخهای بزرگ بود . پف این نان در اثر چیه اخه نه بکینگ پودر داره نه خمیر مایه. من داخلش پنیر سفید پگاه ریختم. ممنون
لادن جان بافت داخلی نرم و بالاش هم پفکیه ، پفش هم بخاطر تخم مرغ و شیر هست ، با تست انواع پنیر میتونی بافت و طعم های جالبی از این نون داشته باشی 🙂
این نان با چی سرو میشه؟
لادن جان با هر چیزی که دوست داری میتونی سروش کنی ، با سوپ یا انواع غذاها و حتی با شکلات صبحانه ! و … مثل نان های دیگه است 🙂
مرسی جدید و جالب بود