مواد لازم برای تهیه پنیر کبابی هالومی با تبوله ی انار
تبوله یک سالاد تازه و شاداب خاورمیانه ای است که از سبزیجات خرد شده با مقدار مناسب لیمو و بلغور گندم تهیه می شود. اگر نخود آبگوشتی را نیز به آن اضافه کنید ماندگاری آن بالاتر می رود. این سالاد با پنیر بز، گوشت ماهی کبابی و حمص نیز لذیذ است.
طرز تهیه: بلغور گندم را در کاسه ای بزرگ بریزید. آب سبزیجات را به صورت داغ را به آن اضافه کرده و سر کاسه را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه به حال خود بماند. طی این زمان، پوسته ی خارجی لیمو را رنده کنید. سپس آب یکی از لیموها را بگیرید (حدود 3 قاشق سوپخوری). پوست لیموی رنده شده، آب لیمو و روغن زیتون را با هم همزده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
برگ های نعنا و جعفری را از ساقه جدا کرده و خیلی ریز خرد کنید. پیازچه ها را به قطعات بسیار ریز برش بزنید. آب بلغور را توسط یک صافی گرفته و آن را به کاسه برگردانید. سس، سبزیجات، پیاز، نخود، گوجه و بیشتر انار را به آن بیفزایید. مخلوط را به خوبی هم زده و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
هنگام سرو غذا، یک تابه ی شیار دار را حرارت دهید. هالومی را به قطعاتی با ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید. هر سمت پنیر را به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که به راحتی از شیارهای کف ماهیتابه جدا شود بپزید. کفگیر یا چاقوی خامه صاف کن برای بلند کردن و برگرداندن این پنیر مناسب است. اگر سینی فر ندارید، پنیر را در یک تابه ی معمولی حرارت دهید تا قهوه ای رنگ شود.
سالاد را در بشقاب های مخصوصِ سرو بریزید و پنیر را روی آن قرار دهید، بقیه انار را روی سالاد بپاشید. توسط یک قاچ لیمو و در صورت تمایل با کمی روغن زیتون سرو کنید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸