ناگت مخلوط با سس خامه ای
-
امتیاز دهید
-
4.6 از 6

مواد لازم برای ناگت مخلوط با سس خامه ای
- سینه مرغ 1 عدد
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- برنج پخته 1 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- سیر 3 حبه
- پیاز کوچک 1 عدد
- نان تست 2 عدد
- شیر 1/2 لیوان
- آرد سوخاری.نمک.فلفل مقدار لازم
- مواد لازم برای سس خامه ای
- روغن زیتون یا مایع 3 قاشق غذاخوری
- خامه 200 گرم
- هویج بزرگ 1 عدn
- آب گوشت یا مرغ 1 لیوان
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک 1 عدد
- نمک و فلفل مقدار لازم
ناگت مخلوط گوشت و مرغ با سس خامه ای
طرز تهیه : نان های تست را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، شیر را روی نان های تکه شده بریزید و مخلوط کنید تا شیر جذب نان ها شود سپس با دست نان ها را بفشارید و شیر اضافی را بگیرید ؛ گوشت چرخ کرده ، سینه مرغ چرخ شده ، برنج پخته سرد ، پیاز و سیر رنده شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را به نان ها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد یکدست شوند.
پس از اینکه مایه ناگت خوب مخلوط و یکدست شد تکه هایی به اندازه گردو از مایه بردارید و داخل آرد سوخاری بغلطانید تا خوب به ارد آغشته شود ، تمام ناگت ها را به همین صورت آماده کنید و داخل ظرف بچینید.
داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، ناگت ها را داخل ماهیتابه بچینید و اجازه دهید تا سرخ و طلایی شوند ، برگردانید تا طرف دیگر ناگت ها هم سرخ شود ( برای سرخ کردن ناگت نیاز به اضافه کردن روغن زیادی نیست ).
برای تهیه سس خامه ای قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون یا روغن مایع را بریزید تا داغ شود ، هویج و پیاز رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ، آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
پس از اینکه مخلوط شد خامه ، اب گوشت یا مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید سپس حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود ؛ برای سرو ناگت ها را در ظرف بریزید و با سس خامه ای تزیین و سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : کوکو و کتلت
سلام دستتون درد نکنه واقعا خسته نباشید . با آرزوی موفقیت برای شما
ممنون فاطمه جان 🙂
سلام … وااااااااای خیلی خوبه اموزش هاتون . خوبیش اینه که مرحله به مرحله با عکس نشون میدید . میشه اموزش غذاهای بین المللی هم به همین سبک اموزش بدید ؟ چون بیشتر دسره … مرسی مرسی
ممنون عزیزم ، چشم … تا جایی که ممکنه مرحله به مرحله میذارم 🙂