نان تُست ریکوتا با انجیر

یک صبحانه یا عصرانه سبک و دلچسبِ دیگر که در عین شگفت انگیزی به سادگی تهیه می شود. انجیر پر شده با میپل و دارچین به صورت سرد یا گرم، همراه با ماست غلیظ دسری دلپذیر است.

sticky figs and ricotta bread1

طرز تهیه: فر را از قبل کمی گرم کنید. در صورت نیاز ساقه ی انجیرها را ببرید. یک برش ضربدری (مانند x ) از بالا تا کف انجیر ایجاد کنید. سپس مانند یک گل کمی انجیر را باز کنید. بادام ها را درشت خرد کنید.

 sticky figs and ricotta bread2

انجیرها را در یک ظرفِ پخت متوسط قرار دهید. کمی کره داخل هر یک از انجیرها قرار داده و روی آن دارچین و شیره طلائی یا عسل بریزید. انجیرها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شده اما متلاشی نشوند در فر بپزید.

پس از پخت، شربت لذیذ کره و دارچین دورتادور انجیرها را می گیرد. اجازه دهید انجیرها چند دقیقه خنک شوند. در این زمان نان ها را روی سینی فر قرار داده و در طبقه ی پایین فر تُست کنید. هنگامی سمت دوم نان را تُست می کنید بادام ها را نیز روی سینی فر قرار دهید.

ریکوتا را روی تُست بمالید، سپس انجیرها، مغزبادام و چند قاشق از شربتِ گرم را روی آن بریزید تا آماده سرو شود.