پاستا مک اند چیز

  

 

مک اند چیز

 

 

طرز تهیه: پاستا را حدود ده دقیقه در آب جوش حاوی نمک بجوشانید. سپس آن را آبکشی کنید و در یک قالب مستطیلی بریزید. فر را روی درجه حرارت 160 تا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

 

در همین حین کره را در تابه ای ذوب کنید. آرد را در کره بریزید و تفت دهید تا خمیری شود. سپس آرام آرام شیر را اضافه کنید و سس مک اند چیز را انقدر هم بزنید تا غلیظ شود.

 

1 قاشق از پنیر را کنار بگذارید و مابقی پنیر را همراه با سس مایونز، سس خردل و فلفل پاپریکا درون مواد بریزید. وقتی سس مک اند چیز را هم می زنید باید پنیر در آن آب شود. کمی فلفل سیاه در سس بریزید تا طعم دار شود.

 

 

مک اند چیز

 

 

درون یک کاسه پاستا و سس را باهم خوب مخلوط کنید و به قالب انتقال دهید. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و روی محتویات قالب بریزید. خرده های نان را هم با پنیر باقی مانده مخلوط کنید و روی مواد پخش کنید.

 

پاستا مک اند چیز را درون فر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. این غذای خوشمزه را با سالاد میل کنید و لذت ببرید.