کیک ساده با لایه توت فرنگی و خامه
طرز تهیه : تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت بالای همزن به مدت 10 - 15 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ؛ پس از اینکه تخم مرغ ها و شکر خوب مخلوط شدند ارد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ( در این دستور نیازی به الک کردن آرد نیست ).
ته قالب کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ( مایه کیک را به 2 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را داخل قالبی جداگانه بریزید ، از 2 قالب برای تهیه دو کیک استفاده کنید ).
قالب ها را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید ( باید تا زمانی کیک را بپزید که روی کیک طلایی شود و وقتی برای تست چاقو را وارد کیک میکنید تمیز بیرون بیاید ).
برای تهیه لایه های میان کیک خامه ، پنیر ماسکارپونه یا پینر خامه ای و پودر قند را داخل ظرف فلزی یا شیشه ای بریزید و با همزن 10 دقیقه بزنید تا سفت و غلیظ شود ؛ توت فرنگی ها را نیز جداگانه داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند.
کیک ها را پس از اینکه خنک شدند از وسط برش بزنید ( یعنی 2 کیک میشود 4 لایه کیک ) ، روی 2 لایه از کیک ها مخلوط خامه ای بریزید و خوب پخش کنید و روی دو لایه دیگر سس توت فرنگی را ریخته و پخش کنید.
لایه های خامه ای و توت فرنگی را یکی در میان روی هم قرار دهید و پس از اینکه لایه ها را روی هم قرار دادید با خامه زده شده ، توت فرنگی و تکه های شکلات و ... کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : استفاده از مقدار کمتر و بیشتر خامه و سس میوه سلیقه ای میباشد ، میتوانید از میوه های دیگری نیز بجای توت فرنگی استفاده کنید اما دقت کنید که زیاد ابدار نباشند ، این کیک گزینه مناسبی برای جشن ها و مهمانی ها میباشد.
دیدگاه های ثبت شده
سلوم نیلوفرجون
سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم در رابطه با شکوفه زدن با خامه فرمگرفته. موقع شکوفه زدن ٬شکوفه اول و دوم همیشه خوب میشه ولی شکوفه های بعدی خامشون بریده بریده میشه چرا؟ مرسی
سلام ، سارا جان داخل قیف و بین لایه های خامه هوا میگیره و به همین دلیل بریده بریده میشه ، وقتی میخوای خامه رو داخل قیف بریزی با لیسک بریز و خوب به سمت پایین فشار بده تا هوا بین لایه ها نباشه ، گاهی هم به خاطر نوع خامه ممکنه این مشکل پیش بیاد عزیزم 🙂
سلام بانوی محترم . چرا این کیک وانیل و بکینگ پودر ندارد ؟ اگر چه این کیک بسیار لذیذ است . با سپاس
معصومه جان بکینگ پودر نداره تا بافت منسجم تری داشته باشه ٬ وانیل هم نداره تا طعم توت فرنگی تغییر نکنه و غالب باشه 🙂
بسیار عالی . فقط افسوس میخورم چرا زودتر از اینا این سایتو پیدا نکردم . بسیار متشکرم . موفق باشید
ممنون زهره جان ، خوشحالم از همراهیت 🙂
مرسییی عالی بود
خواهش میکنم عزیزم ، نوش جان 🙂
ببخشید این کیک بیکینگ پودر نداره؟
نه دوست عزیز نداره ، اگه داشت حتما مینوشتم 🙂
i love u
ممنونم 🙂
سلام نيلوفر
ميخواستم ببينم کيکه بد مزه نميشه اگه وانيله البالو بهش اضافه کنم
عزیزم وانیل البالو تا حالا نشنیدم اما حتما باید مواد یا میوه ای که میریزی کمی رطوبت داشته باشه تا کیک نرم و خوشمزه شه ، این کیک ساده است و بهمراه میوه و خامه واقعا خوشمزه میشه … 🙂
نیلوفر جون با کیوی درست کردم . عالی شد . مرسی که اینقدر خوب آموزش میدی
ممنون معصومه عزیزم ، خوشحالم که دوست داشتی 🙂
سلام عزیزم . میتونم بجای توت فرنگی از کیوی استفاده کنم ؟
از هر میوه ای میتونی عزیزم اما کیوی رو با میکسر نزن ، بجاش حلقه های خیلی نازک در بیار و روی کیک بذار 🙂
تخم مرغ واقعا۱۲ عدده یااشتیاه تایپیه? ۱۲ تا زیادنیس؟?