نان خرگوشی

نان خرگوشی روشی جالب و خلاقانه برای تهیه یک نان خوشمزه است. این نان علاوه بر طعم خوبی که دارد با ظاهر جذابش بچه ها را عاشق خود می کند. این نان برای تولد کودکان یا میهمانی های خودمانی گزینه ای ایده آل است.   طرز تهیه: آب گرم، روغن، مخمر و شکر را در کاسه همزن بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل کند. بعد از 15 دقیقه نمک، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید و مواد را با تیغه خمیرزن، با سرعت متوسط و به مدت 6 دقیقه با هم ترکیب کنید تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. %d8%ae%d8%b1%da%af%d9%88%d8%b4 فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به  24 توپ کوچک تقسیم کنید و داخل سینی بچینید. با دست توپ های خمیری را به شکل بیضی فرم دهید، طوری که یه طرف باریک تر از طرف دیگر باشد( مانند تخم مرغ). طرف باریک تر سر خرگوش خواهد بود. اجازه دهید خمیر به مدت 15 دقیقه استراحت کند و حجم آن کمی افزایش یابد.   %d9%86%d9%88%d9%86-%d8%ae%d8%b1%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c با استفاده از قیچی آشپزخانه خمیر را از انتهای باریک تر مانند شکل ببرید تا گوش های خرگوش ایجاد شود. برشی که می زنید باید کمی عمیق باشد، در غیر اینصورت گوش ها در جریان پخت می سوزند و شکل کار خراب می شود.   %d9%86%d8%a7%d9%86-%d8%ae%d8%b1%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c سینی را حدود 11 الی 13 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا روی نان ها برشته و قهوه ای شود. سپس نان های خرگوشی را خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. کمی عسل گرم شده روی هر نان بمالید. با استفاده از خلال دندان دو سوراخ بعنوان چشم برای خرگوش ها درست کنید. سپس این خرگوش های زیبا و خوشمزه را نوش جان کنید.