شاتو بریان با سس جگر و قارچ

 

شاتو بریان با سس جگر و قارچ

 

 

شاتو بریان نام یکی از بزرگترین نویسندگان و سیاستمداران فرانسوی است. او علاقه زیادی به غذاهای جدید داشت و به همین دلیل این استیک را شاتوبریان نام گذاری کردند.

 

طرز تهیه: قطعات گوشت را کمی بکوبید تا شکل گرد منظمی پیدا کند. دو طرف هر قطعه را کمی روغن زیتون بمالید. رگ و ریشه جگر را بگیرید و آن را چرخ کنید. نصف قارچ را هم در ظرف جداگانه چرخ کنید.

 

کره را روی حرارت ذوب کنید و جگر را داخل آن بریزید تا سرخ شود و آب آن گرفته شود. سپس قارچ چرخ شده را اضافه کنید و تفت دهید تا دیگر قارچ آب نیندازد. آب گوشت را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا سس کمی جوش بخورد.

 

گوشتها را در یک قابلمه نچسب با کمی کره سرخ کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشتها آرام بپزند و برشته شوند.

 

قارچ های باقی مانده را درون سس جگر بریزید و کمی روی حرارت قرار دهید. سپس گوشتهای برشته شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سس جگر و قارچ را روی آن بکشید و سپس غذا را سرو کنید.