کاسرول پنه چیکن پستو

Baked-Pasta-and-Chicken-Casserole1 

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم  و یک قالب ترجیحا پیرکس مستطیلی انتخاب و آن را با کمی کره چرب کنید.

در یک کاسه نان خشک خرد شده، پنیر پارمزان و روغن زیتون را بریزید و اجازه دهید تا خرده های نان خوب مرطوب شوند. ظرف را کنار بگذارید.

یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و کمی نمک در آن بریزید. وقتی آب به جوش آمد، پنه را در آن بریزید و مرتبا آن را هم بزنید تا بپزد اما له نشود. تقریبا 10 دقیقه برای این کار وقت لازم است. حالا پاستا پنه را را آبکش کنید و در سینک قرار دهید.

Baked-Pasta-and-Chicken-Casserole2

مرغ را همراه با مخلوط پنیری، اسفناج، پوره گوجه فرنگی، سس آلفردو، سس پستو و شیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. پنه را در این سس بریزید و با چنگک آن را با سس هم بزنید.  پنه را در قالب چرب شده بریزید و روی آن را با مخلوط نان خرد شده بپوشانید.

 قالب کاسرول پنه چیکن پستو را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید.