کاسرول پنه چیکن پستو
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم و یک قالب ترجیحا پیرکس مستطیلی انتخاب و آن را با کمی کره چرب کنید.
در یک کاسه نان خشک خرد شده، پنیر پارمزان و روغن زیتون را بریزید و اجازه دهید تا خرده های نان خوب مرطوب شوند. ظرف را کنار بگذارید.
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و کمی نمک در آن بریزید. وقتی آب به جوش آمد، پنه را در آن بریزید و مرتبا آن را هم بزنید تا بپزد اما له نشود. تقریبا 10 دقیقه برای این کار وقت لازم است. حالا پاستا پنه را را آبکش کنید و در سینک قرار دهید.
مرغ را همراه با مخلوط پنیری، اسفناج، پوره گوجه فرنگی، سس آلفردو، سس پستو و شیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. پنه را در این سس بریزید و با چنگک آن را با سس هم بزنید. پنه را در قالب چرب شده بریزید و روی آن را با مخلوط نان خرد شده بپوشانید.
قالب کاسرول پنه چیکن پستو را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸