خوراک کاری اسفناج و گل کلم

یک کاری کلاسیک سریع-سبزیجات، شیر نارگیل و ادویه ها که به خوبی با هم مخلوط شده اما تند و آتشی نیستند. اگر کاری اسپایسی دوست دارید در صورت تمایل می توانید از فلفل قرمز (چیلی) استفاده کنید. آن را با نان سرو کنید اما می توانید به جای نان از برنج هم استفاده کنید.

طرز تهیه: روغن را در یک قابلمه حرارت دهید. پیاز را اضافه کرده و روی شعله ی ملایم 3 دقیقه تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کرده و 2 دقیقه بپزید. فلفل قرمز و پودر کاری را بیفزایید و 1 دقیقه بپزید.گل کلم ها را در آن ریخته و هم بزنید تا با ادویه ها آغشته شود.

گوجه فرنگی ها و شیر نارگیل را در آن بریزید و اجازه دهید تا 12 الی 15 دقیقه بخار پز شده یا گل کلم ها ترد بشوند. اسفناج و آب لیمو را بیفزایید و بگذارید تا 2 دقیقه اسفناج ها نرم شوند.