پاستا پنه با سس لبو

پاستا پنه با سس لبو یک ماجراجویی خوشمزه و خوشرنگ برای ذائقه های جسور است. رنگ طبیعی و قرمز لبو ظاهری فوق العاده جذاب به این پاستا می دهد که هر کسی را وسوسه می کند. این پاستا دستور پختی ساده دارد و در زمان کوتاهی آماده می شود.   beet2-386x575 طرز تهیه: ابتدا فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. لبو ها را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس لبوهای خرد شده را داخل سینی فر بریزید. یک قاشق روغن زیتون، آویشن خرد شده و به میزان دلخواه نمک و فلفل روی لبوها بریزید. سینی را حدود 40 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از 30 دقیقه لبوها را با چنگال امتحان کنید، اگر چنگال براحتی داخل آن فرو رفت یعنی آماده است.   beet3-575x386 سینی را خارج کنید و اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس آن ها را همراه با سیر، سرکه بالزامیک، نصف پنیر پارمزان و 2 قاشق روغن زیتون داخل غذاساز بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا پوره و نرم شود.   beet6-575x386 پوره لبو را داخل قابلمه کوچکی بریزید و آب مرغ و خامه را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.  باقیمانده پنیر و مقداری نمک به سس اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سس آرام آرام بجوشد و غلیظ شود. کمی از آن را بچشید و اگر طعم شیرین را می پسندید کمی شکر به سس اضافه کنید. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بندی حدود 10-15 دقیقه با آب جوش بپزید تا آل دنته شود. پاستا را آبکشی کنید و اجازه دهید آب آن کاملا خارج شود.   %d9%be%d9%86%d9%87-%d9%84%d8%a8%d9%88 سپس پاستا را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید.کنجد بو داده و سس لبو را روی پنه ها بریزید و خوب ترکیب کنید. کمی از پاستا بچشید و اگر لازم بود با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. پاستا پنه خوشرنگ و خوشمزه را داخل ظرف سرو بریزید. روی آن را با برگ نعنا، کنجد بو داده و کمی پنیر پارمزان تزیین و نوش جان کنید.   نکته: آل دنته، اصطلاحی است که در زبان ایتالیایی برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و می گوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.