دسر ژله لایه ای لیمویی

طرز تهیه : پودر ژله لیمویی را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

پودر ژله آلوورا را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا شفاف شود پس از اینکه کمی خنک شد 1 لیوان بستنی یا خامه را به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید.

ژله لیمویی را داخل لیوان ها بریزید و مدتی در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس ژله بستنی را اضافه کنید و در فریزر قرار دهید ، به همین صورت لایه لایه اضافه کنید ، پس از اضافه کردن لایه آخر لیوان های دسر را داخل یخچال قرار دهید تا لایه ها خوب سرد و سفت شود.

پس از آماده شدن روی دسر با خامه فرم گرفته و برش های لیمو تزیین و سرو کنید.

نکته : در مدت زمان بسته شدن لایه ها اگر ژله های باقی مانده کمی سفت شدند مجدد روی حرارت بخار آب قرار دهید ، میتوانید به جای ژله آلوورا از مخلوط 1 و 1/2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 1 لیوان آب جوش استفاده کنید ( به روش بن ماری ژلاتین را حل کنید ).