کرفس شکم پر

کرفس شکم پر ایده ای جالب و خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و مفید است. کرفس سرشار از ویتامین ث و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر و سدیم است. کرفس با کاهش اشتها به چربی سوزی و کاهش وزن کمک بسزایی می کند.   طرز تهیه: ساقه های کرفس را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید. کرفس ها را با دستمال کاملا خشک کنید. زیتون های مغزدار را نیز خرد کنید. می توانید از زیتون های مغزدار فلفلی استفاده کنید تا طعم و رنگ بهتری داشته باشید.   پنیر خامه ای، زیتون خرد شده، سیر ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. کمی از مایه پنیری بردارید و داخل هر تکه کرفس را با آن پر کنید. برای زیباتر شدن کار، می توانید مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره داخل ساقه های کرفس را پر کنید. به همین ترتیب تمام ساقه های کرفس را با مواد پنیری پر کنید.   %da%a9%d8%b1%d9%81%d8%b3-%d8%b4%da%a9%d9%85-%d9%be%d8%b1-%d9%be%d9%86%db%8c%d8%b1%db%8c سپس این پیش غذای فوق العاده ترد، آبدار و خوشمزه را در ظرف سرو بچینید و سرو کنید. کرفس شکم پر را می توانید تا چند ساعت در یخچال نگه دارید و بعد سرو کنید.