سیب زمینی کبابی قلبی

سیب زمینی کبابی قلبی، روشی ابتکاری، خلاقانه و رژیمی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده است.این سیب زمینی های قلبی می توانند انتخابی عالی برای یک وعده رمانتیک و عاشقانه باشند. سیب زمینی های قلبی را می توان بعنوان اسنک یا در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو کرد.   طرز تهیه: فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن را با کمی روغن چرب کنید. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.   %d8%b3%db%8c%d8%a8-%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a8%db%8c در این فاصله سیب زمینی ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید. سپس حلقه های سیب زمینی را با قالب قلبی برش بزنید. به همین ترتیب تمام سیب زمینی ها را بصورت قلبی ببرید. سیب زمینی های قلبی را داخل آب جوش بریزید و حدود 3 -4 دقیقه بپزید. سیب زمینی ها را آبکشی کنید، سپس در کاسه بزرگی بریزید تا کمی خنک شوند.   روغن زیتون، نمک، فلفل، زیره و پاپریکا را در کاسه ای با هم ترکیب کنید. مایع را روی سیب زمینی ها بریزید و هم بزنید تا تمام سیب زمینی ها به مواد آغشته شوند. سپس سیب زمینی ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید.   سینی فر را حدود 20 الی 25 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.  در اواسط پخت با کفگیر سیب زمینی ها را هم بزنید تا طرف دیگر آن ها نیز برشته شود. می توانید در اواخر پخت، شعله بالای فر را نیز به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا سیب زمینی ها کاملا برشته و طلایی شوند. سیب زمینی های برشته قلبی را در ظرف سرو بریزید و همراه با سس دلخواه نوش جان کنید.