all meat pie

پاته مرغ

 

طرز تهیه:  فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

یک تابه بردارید و قارچ و پیاز سرخ شده را همراه با جعفری خرد شده در آن خوب تفت دهید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

گوشت را به صورت مکعبی و یا به اندازه انگشت قطعه قطعه کنید. کمی کره در یک تابه آب کنید و گوشت ها را در آن بریزید و آن را خوب تفت داده و سرخ کنید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

یک قالب نسوز انتخاب کنید و آن را با کمی کره چرب کنید. روی میز و یا تخته آشپزی کمی آرد بپاشید. خمیر هزار لا را روی آن پهن کنید و با وردنه صاف و به قطر 1 سانتی متر اندازه قالبتان ببرید. گوشتها را کف آن بریزید. در لایه بعدی قارچ و پیاز و جعفری را روی گوشتها بپاشید. تخم مرغ ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی سطح مواد قرار دهید و کمی فرو ببرید.

از خمیر هزار لا نوار هایی به پهنای 4 سانتی متر ببرید. نوارها را روی موادقالب و دور مواد در دیواره پهن کنید. مرغ ها را خرد کنید و روی لایه آخر قرار دهید. آب گوشت را از کناره های مرغ دور تا دور پای بریزید. سپس دوباره از خمیر هزارلا روی آن قرار دهید و دور خمیر را با انگشتانتان فرو ببرید. کمی کره روی خمیر بمالید. با ته قاشق یا چنگال سوراخی وسط پای ایجاد کنید. خمیر پای را هم کمی چنگال چنگال کنید و سپس آن را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.