طرز تهیه کیک کدو حلوایی با ادویه مخصوص
-
امتیاز دهید
-
3.9 از 5

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای کیک کدو حلوایی با ادویه مخصوص
- آرد مخمر دار 225 گرم
- خاک قند 175 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- دارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
- پودر میخک 1/8 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 200 میلی لیتر
- پوره کدو حلوایی 225 گرم
- گردو خرد شده 100 گرم
- پرتقال (با پوست و تازه) 1 عدد
کیک کدو حلوایی
طرز تهیه: تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و شکر را اضافه کرده و با هم زن خوب مخلوط کنید تا کرمی شوند. روغن را آرام آرام اضافه کنید و مخلوط کنید.
پوست پرتقال را با دنده ریز کمی رنده کنید. سپس آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید.
پوست پرتقال را به همراه پوره کدو حلوایی به مایه کیک اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. حالا در سه مرحله آب پرتقال، آرد و ادویه جات را اضافه کنید و هم بزنید. گردو را بریزید و با کمک قاشق چوبی مواد را هم بزنید و مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالب چرب شده مورد نظرتان بریزید.( می توانید از قاب های تکی استفاده کنید و درون آن کاغذ شیرینی بیندازید.) و نیم ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: صبحانه, دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع کیک خانگی
- مواد لازم : تخم مرغ, آرد مخمردار, پودر قند, پودر میخک, پوره کدو حلوایی, جوز هندی, دارچین, روغن, زنجبیل, گردو
بدون دیدگاه.