کوفته گوشت بره

این کباب بره را می توانید همراه با نعنا و جعفری تازه گریل کنید، روی تابه بپزید یا در فضای باز روی منقل کباب کنید.

طرز تهیه: در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ کرده، زیره، پودر گشنیز، گشنیز و نعنای خرد شده، آرد، سیر و نمک و فلفل را با دست مخلوط کنید. مطمئن شوید که سبزی ها و ادویه ها کاملا با مواد مخلوط شده اند. مواد را به شکل 8 کوفته در آورید، سپس در دستان بغلتانید تا تخمی مرغی شکل شود.

4 سیخ بردارید و کوفته ها را به سیخ بکشید. روی هر سیخ دو کوفته قرار دهید. گوشت را دور سیخ فشار دهید تا محکم شود.

جعفری و نعنای خرد شده را مخلوط کرده در بشقابی بریزید. روی کوفته ها را توسط برس چرب کنید و در مخلوط جعفری و نعنا بغلتانید. آنها را در جای خنک نگه دارید تا زمان پخت فرا برسد.

گریل، منقل یا ماهیتابه را از قبل گرم کنید. هر طرف کوفته ها را 3 تا 4 دقیقه کاملا بپزید. این کوفته خوشمزه را می توانید همراه با سسِ ماست میل کنید.