خورش پرتقال
طرز تهیه: مرغ را به قطعات فیله خرد کنید. تابهای بردارید و کره را در آن ذوب کنید. فیله ها را در کره تفت دهید تا خوب طلائی رنگ شوند. خلال پرتقال را به همراه 2 لیوان آب و نمک به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا همراه با مرغ بپزد.
پوست پرتقالها را به صورتی که پوست نازک آنها هم جدا شود بگیرید. گوشت پرتقالها را جدا کنید و درون مرغ بریزید و شکر و زعفران را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزند اما پرتقالها له نشوند. خلال پسته را برای تزئین خورش استفاده کنید.
نکته: به جای پرتقال میتوانید از نارنگی هم استفاده کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام منظور از خلال پرتقال چیه
خود پرتغال تازه رو بریزم درسته؟
نه عزیزم منظور از خلال پرتقال پوست پرتقاله. اون قسمت نارنجی رنگ پوست رو مثل عکس میتراشن یا رنده میکنن و توی غذا استفاده میکنن. خلال لیمو و پرتقال عطر خیلی خوبی به غذا میده.