مربای لیمو شیرین
-
امتیاز دهید
-
4.4 از 8
مربای لیمو شیرین
آب 2 لیوان . لیمو شیرین 500 گرم . شکر 500 گرم . عسل 5 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : لیمو شیرین را بشویید و خرد کنید ، داخل کاسه ای چند لیوان آب بریزید و لیموهای خرد شده را داخل آب بریزید و تا روز بعد داخل یخچال قرار دهید ( خیساندن لیمو برای از بین بردن تلخی پوست ان میباشد ).
برای تهیه مربای لیمو ابتدا لیموها را که از روز قبل خیس داده اید با اب سرد آبکشی کنید سپس داخل قابلمه 2 لیوان آب را بهمراه لیموها اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
پس از اینکه 15 دقیقه لیموها جوشیدند باید شکر و عسل را اضافه و مخلوط کنید ، با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بپزد و غلیظ شود ، در انتهای پخت ابلیمو را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت لازم برسید سپس داخل شیشه های تمیز بریزید ( برای جلوگیری از کپک زدن مربا شیشه ها باید تمیز و بدون لکه چربی باشند ).
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
سلام – من این مربارو درستش کردم ولی تلخ شد…
عزیزم طبق دستور انجام دادی ؟ تو اب سرد گذاشتی ؟
سلام . میشه خواهش کنم در مورد مربای لیمو ترش هم اموزش بدید ، البته من اسم درستش رو نمیدونم . یه چیزی شبیه مرباست که با چای سرو میشه
حتما سارا جان ، میگردم ببینم چیه بعد میذارم برات 🙂
سلام نیلوفرجان. چه مربایی گذاشتیاااااااا. حتما می پزمش عزیزم :-*
خواهش میکنم آمیتریس جان 🙂
خیلی ممنون. استفاده کردم. واقعا ممنونتون هستم.
خواهش میکنم 🙂