فصل پاییز که از راه می‌رسد، انواع مرکبات که جزو خوشمزه‌ترین میوه‌های این فصلند به بازار می‌آیند. میوه‌های پاییز علاوه بر طعم دلچسب، مواد مغذی فراوانی نیز دارند؛ برای اینکه از طعم و فوائد این میوه‌ها بیشتر بهره ببرید، می‌توانید مرباهای جذابی با آن‌ها درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار چای یا قهوه سرو کنید. ما قبلا در ایران طرز تهیه مربای پرتقال کامکوات را آموزش داده‌ایم، اینجا قصد داریم طرز تهیه مربای لیموشیرین، عضو دیگری از خانواده مرکبات را یاد بدهیم. مربای لیموشیرین، عطر و طعم دلچسبی دارد و می‌توانید از آن برای تزیین انواع شیرینی و کیک نیز استفاده کنید.

لیموشیرین، یکی از مقوی‌ترین و مفیدترین انواع مرکبات است و بیشتر مواد مغذی‌اش در مربای آن نیز وجود دارد. این میوه سرشار از ویتامین ث و آنتی‌اکسیدان‌هاست که منجر به کاهش التهابات، تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونت‌ها می‌شوند. همچنین وجود ماده‌ای به نام فلانویید در لیموشیرین با افزایش ترشح شیره گوارشی، دستگاه گوارش را تحریک می‌کنند و به درمان مشکلات گوارشی مانند سوءهاضمه و حرکات نامنظم روده کمک می‌کنند. استحکام استخوان‌ها، افزایش انرژی، کاهش کلسترول و درمان اختلالات ادراری از دیگر فوائد لیموشیرین برای سلامتی هستند.

طرز تهیه مربای لیموشیرین

مرحله اول

لیموشیرین‌ها را بشویید و خرد کنید. سپس، داخل کاسه‌ای چند لیوان آب بریزید و لیموهای خردشده را داخل آب بریزید و تا روز بعد داخل یخچال قرار دهید (خیساندن لیمو موجب از بین رفتن تلخی پوست آن می‌شود).

مربای لیمو ترش

مرحله دوم

برای تهیه مربای لیموشیرین، لیموها را که از روز قبل خیس داده‌اید، با آب سرد آبکشی کنید. سپس، لیموها را به همراه 2 لیوان آب داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.

مربای لیمو ترش

مرحله سوم

پس از اینکه لیموها 15 دقیقه جوشیدند، شکر و عسل را به آن‌ها بیفزایید و مخلوط کنید. اجازه دهید مربا با حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود.

در انتهای پخت مربا، آبلیمو را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت لازم برسد. بعد از اینکه مربای لیموشیرین خنک شد، آن را داخل شیشه‌های تمیز برسید.

مربای لیمو ترش

نکات طلایی در تهیه مربای لیموشیرین

- مربای لیموشیرین را باید با حرارت ملایم بپزید.

- اگر دوست دارید مربای خوشرنگ‌تری داشته باشید، می‌توانید مقداری زعفران نیز به آن بیفزایید.

- شیشه‌هایی که برای نگهداری مربا استفاده می‌کنید، باید تمیز و بدون چربی باشند تا مربای شما کپک نزند.

سخن آخر

لیموشیرین، یکی از انواع مرکبات است که سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هاست. با این میوه خوشمزه می‌توانید مربای جذاب و دلچسبی درست کنید و در روزهای سرد کنار قهوه یا چای سرو کنید.

در اولین مرحله برای تهیه مربای لیموشیرین باید لیموها را بشویید و خرد کنید. سپس، لیموهای خردشده را داخل کاسه‌ای آب بریزید و تا روز بعد در یخچال قرار دهید. روز بعد، لیموها را آبکشی کنید و به همراه 2 لیوان آب داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. بعد از اینکه لیموها 15 دقیقه جوشیدند، شکر و عسل را به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید مربا با حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود.