طرز تهیه کیک لبو

beetcake 1

طرز تهیه: کره و شکر را در مخلوط کن و یا به کمک همزن خوب مخلوط کنید تا کرمی شوند. تخم مرغ ها را یکی پس از دیگری به مخلوط اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر عدد مخلوط را هم بزنید.

پوست لیمو ریز ریز شده را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید. سپس آردها را در سه مرحله به مواد اضافه کنید. کشمش و لبو رنده شده را در مرحله آخر به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی آنها را باهم مخلوط کنید.

beetcake 2

فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کیک را به مدت 50 دقیقه در آن قرار دهید. پس از پخته شدن کیک لبو خوشمزه می توانید از کمی خاک قند برای تزئین آن استفاده کنید.