طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه
-
امتیاز دهید
-
3.8 از 82

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای سبزی پلو با ماهیچه
- برنج 1 کیلو
- پیاز بزرگ 1عدد
- سبزی پلوئی (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله) 1.5 کیلو
- گوشت ماهیچه 750 گرم
- روغن 8 قاشق
- زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل
سبزی پلو با ماهیچه
طرز تهیه: برنج را در آب نمک نیم ساعت خیس کنید.سپس پیاز را شسته و درون زودپز ریز کنید. گوشت ماهیچه را درون زودپز قرار دهید و 3 لیوان آب درون زودپز بریزید و گوشت را بپزید. پس از پخت گوشت باید یک ملاقه آب داشته باشد.
برنج را در قابلمه آبجوش بریزید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید. سعی کنید وقتی برنج دان تر است آن را بردارید. 3 قاشق روغن ته قابلمه مورد نظر بریزید و نصف لیوان آبجوش اضافه کنید. برنج آبکش شده را آرام آرام در قابلمه بریزید و سبزی را در لا به لای آن قرار دهید. 5 قاشق روغن و آبگوشت را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
وقتی برنج دم کشید یک یا دو کفگیر از پلو را در زعفران حل شده در آبجوش بریزید. سبزی پلو را در دیس بریزید و پس از قرار دادن گوشت روی آن، پلو زعفرانی را روی آن بکشید.
۲ دیدگاه برای طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: انواع سبزی پلو,پلو,سبزی پلو,سبزی پلو با گوشت,سبزی پلو با ماهیچه,طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه
من این غذا رو خیلی دوست دارم ممنون از آموزشتون
عالیییی.مرسی از زحماتتون