کیک سیب
طرز تهیه کیک سیب: فر را تا دمای 175 درجه فارنهایت گرم و قالب را کمی چرب کنید.
سیب ها را پوست بکنید و هسته گیری کنید. با رنده درشت آنها را در ظرفی رنده کنید. سیبها را با یک لیوان شکر و 1/4 لیوان آب روی حرارت بگذارید. پس از اینکه کمی پخته شد، آنها را در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
تخم مرغها را بشکنید و زرده و سفیده ها را از هم جدا کنید. 1/2 لیوان شکر و وانیل را در ظرف زرده ها و 1 لیوان شکر در ظرف سفیده ها بریزید و با همزن هم بزنید. مواد دو ظرف را باهم مخلوط کنید و با همزن بزنید.
به ترتیب بکینگ پودر، شیر و روغن را را اضافه کنید و به آرامی با قاشق آنها را مخلوط کنید. آرد را آرام آرام بریزید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید. مواد کیک را درون قالب ریخته و سیبها را روی آن بریزید.
طرز تهیه روکش مرنگ: سفیده تخم مرغ را با همزن دور تند هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد. وانیل را اضافه کنید و شکر را درون آن بریزید و دوباره با دور زیاد آنها را هم بزنید تا کاملا برفی و براق شوند.
هنگامی که مایه کیک حاضر شد روکش مرنگ را روی آن بریزید و کیک را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام
این کیک با این همه شکر خیلی شیرین نمیشه؟
هم توی کیک،هم توی سیب ها،هم توی مرنگ شکر هست
اگه کم شیرین میپسندین میتونین مقدار شکر رو کم کنین. به خصوص اگر سیب هاتون شیرین هست.
بسیار عالی بود ممنون از سایت خوبتون
نوش جان!