شیرینی لقمه ای میسوا بسیار ساده و آسان تهیه میشود. نیازی به فر ندارد و مواد لازم آن ساده و دم دستی هستند.
طرز تهیه شیرینی لقمه ای میسوا
کره را داخل قابلمه بریزید و با حرارت کم بگذارید کره داغ شود. تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس به کره اضافه و مخلوط کنید. 8 - 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شیرینی غلیظ شود.
پس از اینکه شیرینی خودش را گرفت آرد را اضافه کنید و مخلوط نمایید و پس از اینکه آرد مخلوط شد پودر هل را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد باهم مخلوط و یکدست شوند سپس از روی حرارت بردارید.
شیرینی را به صورت داغ و مستقیم از قابلمه داخل سینی بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس با چاقو به صورت لوزی برش بزنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس مصرف کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام عزیزم مرسی از اموزشهایتان ببخشید آیا باید کره ذوب شده را با همان دوغی که دارد استفاده کرد بااینکه آن دوغش گرفته وصاف شود. مرسی
فرح عزیز بله باید همین کار رو انجام بدید
سلام خوشمزس؟ چون بیشتر شیرینی های اینجوری بدمزن
سلام ممنون از آموزش های خوبتون.میشه لطفا بگید نصف لیوان کره چندگرم میشه؟و اینکه وقتی تو دستوری میگین نصف لیوان کره باید کره رو آب کنیم و بریزیم تو لیوان اندازه گیری یا همونطور جامد؟ممنون
سلام ، خاتون جان نصف لیوان کره تقریبا برابر با 110 گرم کره است ، نه عزیزم منظورم کره جامد و نرمه ، اگه جایی لازم باشه حتما میگم ذوب شده 🙂
سلام ، خاتون جان نصف لیوان کره تقریبا برابر با 110 گرم کره است ، نه عزیزم منظورم کره جامد و نرمه ، اگه جایی لازم باشه حتما میگم ذوب شده 🙂
بخاطر همه دستورای خوبتون ازتون ممنونم.موفق و پیروز باشید