کیک فشرده پرتقال و شکلات

طرز تهیه: در ابتدا پوست پرتقالها را گرفته و خلال کنید. سپس سه بار آنها را در آب سرد قرار دهید و بجوشانید. در نهایت خلالها را با سه قاشق شکر و دو قاشق آبجوش بجوشانید و کنار بگذارید. فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب مستطیلی شکلی را حاضر کنید و داخل آن کاغذ کیک بیندازید و چرب کنید.

در یک کاسه کره نرم شده را همراه با پودر قند به مدت 2 الی 3 دقیقه خوب با هم زن بزنید. تخم مرغها را یکی یکی در آن بشکنید و به هم زدن ادامه دهید تا به صورت مایع لطیفی در بیاید.

آرد، بیکینگ پودر و کاکائو را از الک رد کنید و باهم مخلوط کنید.به مایه تخم مرغ اضافه کنید و 2/3 از مربای پوست پرتقال را نیز اضافه کنید. مواد کیک را در قالب بریزید و آن را حدودا 50 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید.

آب پرتقال ها را بگیرید و با کمی شکر یا خاک قند روی شیر جوش بجوشانید تا غلیظ شود. وقتی کیک را از فر بیرون آوردید شربت پرتقال را روی کیک بریزید و باقیمانده مربا پوست پرتقال را نیز روی کیک قرار دهید. قبل از سرو کردن کیک را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.