apple dump cake

 مواد کیک دامپ سیب

آرد 1 و 1/2 لیوان  .  شکر 1 و 1/2 لیوان  .  تخم مرغ 2 عدد  .  کره 1/2 لیوان

نمک 1/2 قاشق چایخوری  .  جوش شیرین 1 قاشق چایخوری  .  دارچین 1 قاشق چایخوری

وانیل 1 قاشق چایخوری  .  گردو خرد شده 1/2 لیوان  .  کمپوت سیب 1 قوطی

مواد روکش کیک

پنیر خامه ای 200 گرم  .  کره نرم شده 1/2 لیوان  .  خاک قند 1 و 1/2 لیوان

شیر 2 قاشق  .  وانیل 2 قاشق چایخوری

apple dump cake1 

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم و یک قالب مستطیلی حاضر کنید. کف قالب را با کمی کره چرب کنید.

در یک کاسه، آرد، شکر، تخم مرغ، کره، نمک، جوش شیرین، دارچین، وانیل، گردو خرد شده و کمپوت سیب را باهم مخلوط کنید و خیلی خوب باهم بهم بزنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت درون فر بپزید.

برای درست کردن روکش کیک، ابتدا کره و پنیر خامه ای را باهم خوب مخلوط کنید، به تدریج خاک قند، شیر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید. هنگامیکه کیک را از فر بیرون آوریدید این مخلوط را روی آن بریزید.