کنافه شیرینی بسیار خوشمزه ای است که در مناطق اطراف ایران از جمله ترکیه، لبنان و فلسطین رواج دارد. کنافه از جمله شیرینی‌هایی است که مثل زولبیا و بامیه شربت دارد. در تهیه شیرینی کنافه می‌توانید از شربت ساده استفاده کنید یا مطابق دستوری که اینجا گفته شده آن را از شربت بهارنارنج تهیه کنید. ماده اصلی استفاده شده در این دسر خوشمزه رشته کادایف است که در واقع همان خمیر فیلو است که به صورت رشته ای خرد شده. وسط رشته‌های کادایف به کره آغشته شده یک مخلوط پنیری قرار میگیرد. گاهی از پنیر خامه ای، پنیر موزورلا یا انواع دیگر پنیر استفاده میشود، گاهی از پودینگی شبیه به فرنی و گاهی از هر دو. در دستور تهیه کنافه لبنانی که در ادامه خواهید دید از فرنی نشاسته ذرت و پنیر موزورلا استفاده شده که ترکیب فوق العاده خوشمزه ای است.