Generic selectors

آموزش کیک آمبره

۲,۱۹۶ بازدید

آمبره به گستره ای از رنگ ها گفته میشود که به شکلی یکنواخت از یک رنگ تیره به رنگی روشن یا برعکس تغییر پیدا کند. شاید با آمبره ناخن یا رنگ موی آمبره آشنا باشید. اما آیا کیک آمبره را هم میشناسید؟ چرا از این ایده زیبا در آشپزی استفاده نکنیم؟ اگر فکر میکنید تهیه کیک آمبره سخت است و زحمت دارد، در واقع هم درست فکر میکنید و هم غلط. تهیه چنین کیکی روش های مختلفی دارد. بعضی روش ها زحمت بیشتری دارند و باید ساعت ها برایشان وقت بگذارید. اما بعضی روش ها هم نسبتاً ساده هستند. به طور خلاصه باید بگویم هر کسی میتواند با کمی حوصله و دقت و با انتخاب روش مناسب کیک آمبره درست کند. اما بهتر است روش را بسته به سطح آشپزیتان انتخاب کنید. مثلاً اگر مبتدی هستید به هیچ وجه سراغ روش های پر دردسر مثل کیک فوندانت یا کیک چند طبقه نروید. کیک اومبره ساده و یا کیک بدون خامه روش های مناسبی برای شروع کار هستند.

 

کیک آمبره چیست؟

کیکی است که در آن از درجات مختلف یک رنگ استفاده شده و رنگ ها طوری کنار هم قرار گرفته اند که طیف تیره و روشن آن را به خوبی نشان میدهند. البته گاهی از رنگ های مختلف نزدیک به هم هم استفاده میشود. مثلاً ممکن است از رنگ زرد روشن، نارنجی و صورتی در کنار هم استفاده شود. مهم این است که محو شدن یک رنگ و ظاهر شدن رنگ دیگر به خوبی انجام شود. تا تزیین جذابی برای کیک ایجاد شود. آمبره تنها یکی از روش های تزیین کیک با خامه نیست. بلکه میتوانید کیک آمبره را با باترکریم یا فوندانت هم تهیه کنید. اما اجازه دهید بقیه نکات را در 8 روش تزیین کیک اومبره برای شما خلاصه کنم.

 

1- کیک آمبره ساده

در ساده ترین روش تهیه کیک آمبره، شما برای تزیین کیک فقط نیاز به خامه یا باتر کریم و یک رنگ خوراکی دارید. خامه را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و در کاسه های جداگانه بریزید. یکی از ظرف ها را درست نزده نگه دارید. خامه موجود در کاسه های دیگر را با چند قطره رنگ خوراکی رنگ کنید. به طوری که یکی از دیگری تیره تر باشد. حالا هر رنگ خامه را در یک قیف متصل به ماسوره گرد بزرگ بریزید. کیک را روی گردون کیک قرار دهید و با یک لایه نازک خامه یا باترکریم ساده بپوشانید. سطح آن را کاملاً صاف کنید. حال از پایین شروع کنید. با خامه تیره دور تا دور کیک را بپوشانید. بعد یک رنگ روشن تر و روشن تر. به همین ترتیب تا سفید ادامه دهید.

 

آموزش کیک آمبره ساده

 


محو کردن یا نکردن با کاردک به اختیار شماست. در ضمن میتوانید سطح کیک را با یک رنگ خامه تزیین کنید یا این در این قسمت هم طرح اومبره را ایجاد کنید.

 

سطح کیک اومبره

 

2- آمبره بدون خامه

این روش با سایر روش ها تفاوت دارد. در این روش نیازی به خامه یا هیچ نوع فراستینگ دیگری نیست. کافی است مایه کیک وانیلی را به سه قسمت تقسیم کنید. یکی از سه قسمت را با مقداری کاکائو مخلوط کنید تا به رنگ قهوه ای روشن در بیاید. بخش دیگر را با مقدار بیشتری کاکائو مخلوط کنید تا قهوه ای تیره شود. به بخش سوم کاکائو اضافه نکنید. حال رنگ تیره را در قالب بریزید و سطحش را صاف کنید. این کار را با دو لایه دیگر تکرار کنید. از این ساده تر نمیشود. در ضمن در این روش فرقی نمیکند از چه قالبی استفاده کنید. دیگر ضرورت ندارد قالب کیک گرد باشد. پس هر کسی با هر امکاناتی میتوانید این کیک را تهیه کند.

 

کیک سه رنگ

 

3- کیک آمبره طرح دار

این روش درست مثل روش اول است. با این تفاوت که باید کار با قیف و ماسوره را خوب بلد باشید. کار سختی نیست. ولی نیاز به کمی تمرین دارد. این روش از یک نظر راحت تر از روش اول است. دیگر نیازی به استفاده از کاردک و محو کردن لایه ها نیست. این که از چه طرح ماسوره ای استفاده کنید و به چه شکل شکوفه بزنید یا طرح بدهید کاملاً به انتخاب شماست. در اینجا سه مدل از روش های رایج را به شما نشان میدهیم. ولی انتخاب های شما نامحدود است. پس وقتی راه افتادید و حرفه ای شدید میتوانید با خلاقیت خود بی نهایت کیک آمبره متفاوت خلق کنید.

 

طرح دکمه ای

این طرح خیلی خیلی ساده است و فقط نیاز به ماسوره گرد بزرگ داره.

 

آمبره آسان

 

کیک آمبره موجی

با ماسوره ستاره ای میتوانید طرح موج را روی کیک ایجاد کنید. بهتر است از قبل روی کاغذ روغنی تمرین کنید.

 

طرح موجی تزیین کیک

 

آمبره گل

یکی از رایج ترین روش های تزیین کیک آمبره این است که با ماسوره ستاره ای و حرکت چرخشی دست، طرح گل را ایجاد کنید. این روش هم بسیار ساده است اما نیاز به کمی تمرین دارد.

 

کیک آمبره صورتی

 

4- کیک اومبره شکلاتی

برای تهیه کیک اومبره حتماً لازم نیست از رنگ خوراکی استفاده شود. از پودر کاکائو هم میتوانید استفاده کنید. کرم روی کیک را با مقادیر مختلف پودر کاکائو مخلوط کنید تا چند رنگ بین سفید تا قهوه ای تیره داشته باشید. سپس کیک را به یکی از روش های گفته شده به دلخواه تزیین کنید.

 

تزیین کیک شکلاتی

 

5- کیک آمبره قلبی

میخواهم یکی دیگر از روش هایی که خیلی خیلی ساده است به شما معرفی کنم. این بار لازم نیست کل کیک را با کرم رنگی بپوشانید. پس هم مواد کمتری لازم دارد و هم زحمت کمتری. ایجاد طرح قلب روی کیک خیلی ساده است. و فقط نیاز به یک ماسوره گرد ساده دارد. از پایین یا بالای کیک شروع کنید. یک ردیف قلب با رنگ تیره بزنید. ردیف بعدی کمی روشن تر. و ردیف بعدی باز هم روشن تر.

 

کیک آمبره قلبی

 

6- کیک آمبره با فوندانت

شاید این مدل را کمتر دیده باشید. ولی با فوندانت هم میشود طرح آمبره را ایجاد کرد. کافی است خمیر فوندانت را چند قسمت کرده و با رنگ خوراکی به رنگ های دلخواه در بیاورید. هر خمیر را پهن کنید و به شکل یک نوار باریک برش بزنید. سپس نوار ها را به ترتیب رنگ مثل دامن چین دار دور تا دور کیک بچسبانید.

 

کیک فوندانت آمبره

 

7- کیک تمام آمبره

فراموش نکنید خود کیک هم میتواند از لایه های رنگی تشکیل شده باشد. یعنی میتوانید چند کیک گرد هم اندازه تهیه کنید. در مایه هر کدام به مقدار کافی رنگ خوراکی اضافه کنید تا کیک های شما رنگ های مختلفی داشته باشند. سپس آنها را به ترتیب تیرگی و روشنی روی هم قرار دهید.

 

آمبره کامل

 

8- کیک آمبره چند طبقه

کیک های چند طبقه مثل کیک عروسی هم میتوانند آمبره باشند. در این حالت میتوانید هر طبقه از کیک را با یک رنگ کرم (یا خامه) تزیین کنید. حتی میتوانید هر کیک را با طرح متفاوتی تزیین کنید. در این تصویر میبینید که کیک آمبره بنفش با طرح های مختلف تزیین شده که در کنار یکدیگر منظره بسیار جالبی ایجاد کرده اند.

 

کیک آمبره بنفش

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

۴ دیدگاه برای آموزش کیک آمبره

  1. Sana ۱۳ اردیبهشت-۱۳۹۹ در ۱۱:۳۸ #

    سلام من خامه با پودر خامه درست کردم خیلی زیاد شد گذاشتم فریزر خراب میشه؟ میشه دوباره برای کیک استفاده کرد؟ با تشکر

    • نیلوفر بانو ۱۳ اردیبهشت-۱۳۹۹ در ۱۷:۳۰ #

      بله میتونید فریز کنید و دوباره هم بزنید ولی غالبا شل تر از اولش میشه.

  2. نارا ۱۷ فروردین-۱۳۹۹ در ۰۸:۲۱ #

    سلام
    از سایت فروشگاهتون خرید کردم یک هفته میشه
    مسئولش حتی درست جواب نمیده .
    این چه وضعشه . فقط به اعتبار شما خرید کردم . اینجوری اعتمادم سلب شد یکی رسیدگی کنه

    • نیلوفر بانو ۱۷ فروردین-۱۳۹۹ در ۱۲:۵۵ #

      سلام عزیزم. البته من مسئول فروشگاه نیستم ولی دوستانم در بخش فروشگاه در تلاش هستن که هر چه زودتر همه سفارشات رو به دست شما عزیزان برسونن. مطمئنا کاستی هایی هست که من از شما بابتش عذرخواهی میکنم و امیدوارم که شما هم شرایط همکاران من رو درک کنید که توی این شرایط مشغول به کار هستن و حجم سفارشات هم که در طول تعطیلات جمع شده خیلی زیاد هست.

پاسخی بگذارید