Generic selectors

نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

۲۶,۶۰۴ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

آب آهک

 

جهت تهیه برخی مربا‌ها (مثل کدو حلوایی یا پوست پرتقال و گریپ فروت که تلخ است) و ترد کردن آنها ، از آب آهک استفاده می شود. آب آهک تلخی پوست مرکبات را می‌گیرد و کمک می‌کند تا ظاهر میوه حفظ شود، از له شدن میوه جلوگیری می‌کند و جنسی ترد به مربا می‌دهد.

 

برای تهیه آب آهک، به نسبت هر1 کیلو گرم از میوه مورد نظر، 1 کیلو گرم آهک را در 5 تا 6 لیوان آب سرد حل کنید و هم بزنید؛ اجازه دهید تا آهک به طور کامل رسوب کند و آب زلال شود. سپس آب زلال بدست آمده را روی میوه مورد نظر بریزید و 2 تا 3 ساعت بگذارید تا ساکن بماند.

 

معمولا پس از آبکشی میوه ها، آنها را در آب معمولی قرار می دهند و غوطه ور می کنند. سپس مجددا آبکشی کرده و این عمل را  2 یا 3 بار دیگر تکرار می کنند.


 

قلم مخصوص تزئینات غذا

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

۴ دیدگاه برای نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

  1. فاطمه 13 اکتبر-2018 در 22:17 #

    سلام خسته نباشید
    من هرجا رو میگردم نمیتونم آهک خوراکی پیدا کنم
    میشه از آهکی که مصالح فروشیا میفروشن در مربا استفاده کنم؟

    • فروغ رضوی 22 اکتبر-2018 در 13:13 #

      سلام فاطمه جان
      فکر میکنم باید از عطاری بگیرید.

    • parisa 5 دسامبر-2018 در 14:43 #

      سلام. توی شهر تبریز آهک رو تو داروخانه هاشون میفروشن نمیدونم چرا. اما تو تهران فکر کنم همون عطاری ها دارن

  2. مرتضی 4 ژوئن-2016 در 16:00 #

    با سلام
    لطفاً به تمام نکات توجه شود تا خدای نکرده دراثر سهل انگاری ما که خوانندگان مطالب هستیم ،انگشت اتهام به سمت نویسندگان این قبیل مطالب نشانه گرفته نشه.مثلاً خوردن آب آهک مضره ولی در این مطلب گفته شده : اجازه دهید تا آهک به طور کامل رسوب کند و آب زلال شود– ویا درمورد آبکشی میوه ها درست عمل کنیم که بعدها مشکلی پیش نیاد و بگیم از فلان سایت یادگرفتیم. موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید