برتر

نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

۹,۸۴۹ بازدید
فروشگاه ایران کوک

 

آب آهک

 

جهت تهیه برخی مربا‌ها (مثل کدو حلوایی یا پوست پرتقال و گریپ فروت که تلخ است) و ترد کردن آنها ، از آب آهک استفاده می شود. آب آهک تلخی پوست مرکبات را می‌گیرد و کمک می‌کند تا ظاهر میوه حفظ شود، از له شدن میوه جلوگیری می‌کند و جنسی ترد به مربا می‌دهد.

 

برای تهیه آب آهک، به نسبت هر1 کیلو گرم از میوه مورد نظر، 1 کیلو گرم آهک را در 5 تا 6 لیوان آب سرد حل کنید و هم بزنید؛ اجازه دهید تا آهک به طور کامل رسوب کند و آب زلال شود. سپس آب زلال بدست آمده را روی میوه مورد نظر بریزید و 2 تا 3 ساعت بگذارید تا ساکن بماند.

 

معمولا پس از آبکشی میوه ها، آنها را در آب معمولی قرار می دهند و غوطه ور می کنند. سپس مجددا آبکشی کرده و این عمل را  2 یا 3 بار دیگر تکرار می کنند.

 

فروشگاه ایران کوک

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , , , , ,

یک دیدگاه برای نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

  1. مرتضی ۱۵ خرداد-۱۳۹۵ در ۱۶:۰۰ #

    با سلام
    لطفاً به تمام نکات توجه شود تا خدای نکرده دراثر سهل انگاری ما که خوانندگان مطالب هستیم ،انگشت اتهام به سمت نویسندگان این قبیل مطالب نشانه گرفته نشه.مثلاً خوردن آب آهک مضره ولی در این مطلب گفته شده : اجازه دهید تا آهک به طور کامل رسوب کند و آب زلال شود– ویا درمورد آبکشی میوه ها درست عمل کنیم که بعدها مشکلی پیش نیاد و بگیم از فلان سایت یادگرفتیم. موفق باشید.

پاسخ دهید