مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم از این دست خوراکی های دریایی است که خواص بسیاری دارد، از جمله این که آهن فراوانی دارد و ضد کم خونی است. برخی معتقدند مصرف میگو باید به دلیل کلسترول بالای آن محدود شود. اما این حرف چندان صحیح نیست زیرا کلسترول میگو از نوع خوب است و مصرف آن نه تنها مضر نیست بلکه فواید زیادی هم دارد. میگو سوخاری یا میگو پفکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین غذاهای دریایی است که حتی در بین بچه ها هم محبوب است. در فیلم آموزش تهیه میگو پفکی با روش ساده ای برای تهیه این غذا آشنا می شوید.

اگر میگوی تازه و پاک نشده تهیه کرده اید، قبل از شروع به تهیه میگو پفکی لازم است میگوها را به خوبی پاک کنید. میتوانید روش پاک کردن میگو را در پست مربوط به آن مطالعه کنید.