محققان اعتقاد دارند مصرف عناب سبب نوعی استرس در هسته درونی سلولهای سرطانی میشود و در نتیجه ساختار آنها را نابود میکند. عناب از گذشتههای دور در کشورهای آسیایی برای رفع مشکلهای سلامت مختلف از جمله درمان بی خوابی یا بی اشتهایی استفاده شده است. این میوه زیتونی شکل که دارای خواص دارویی بسیار زیادی میباشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک میخورد.
یافتهها در خصوص تاثیر عناب بر نابودی ساختار تومورهای سرطانی به وسیله محققان انجمن شیمی انگلستان انجام شده است؛ کارشناسان در این پژوهش سلولهای سرطانی را درمحیط آزمایشگاهی درمعرض عصاره دانه عناب قرار دادهاند و به نتیجههای شگفت انگیزی دست یافتند.
محققان اعلام کردهاند به پژوهشهای بیشتری برای درک چگونگی اثرگذاری این میوه بر ساختار سلولهای سرطانی و نابودی آنها نیاز دارند، اما توصیه میشود افراد در صورت نداشتن حساسیت به این میوه خوراکی آن را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند، به ویژه اگر تحت شیمی درمانی یا در دوران خاموشی سرطان قرار دارند.
در عناب انواع ترکیبهای سالم از جمله آنتی اکسیدان و ویتامینهایی چون C وجود دارد که سبب میشود مصرف آن برای سلامت بدن بسیار سودمند باشد. همچنین دارای ۱۸ نوع اسید آمینه مختلف است که به تشکیل پروتئین در بدن کمک میکند.
عناب یکی از خوراکیهای محبوب ورزشکاران برای افزایش انرژی بدن است و به چربی سوزی و حفظ تناسب اندام کمک میکند. البته زیاده روی درمصرف این میوه هم میتواند سبب مشکلهای گوارشی در افراد شود.
یافتههای این پژوهش درمجله (Food & Function) منتشرشده است.
بدون دیدگاه.