تخم مرغ آب پز | طرز تهیه تخم مرغ آب پز دلخواه | راهنمای تهیه تخم مرغ آب پز | ایران کوک
فروشگاه ایران کوک تازه پز

راهنمای تهیه تخم مرغ آب پز

۱,۱۲۰ بازدید
فروشگاه ایران کوک

تخم مرغ آب پز

 

ساده ترین راه برای درست کردن تخم مرغ های آبپز (عسلی، نیم عسلی ​​و سفت!)

 

تخم مرغ آب پز؟! درست کردن تخم مرغ آب پز خیلی ساده به نظر میرسد و واقعا هم همینطور است (اگر هدف شما تخم مرغ آب پز سفت باشد). آنها را در یک ظرف آب داغ قرار دهید و منتظر بمانید. عملا تخم مرغ آب پز شما آماده است و کار دیگری ندارد.

اما اگر دوست دارید تنوع بیشتری در درست کردن تخم مرغ آب پز خود داشته باشید، این مطلب را دنبال کنید. این ساده ترین راه برای درست کردن تخم مرغ عسلی، نیم عسلی ​​و یا سفت است.

 

تخم مرغ آب پز

 

توصیه میکنم که از تخم مرغ بزرگ استفاده کنید و سعی کنید تخم مرغ هایی را آب پز کنید که کمی قدیمی هستند. مشخص است که منظور من انتخاب تخم مرغ هایی نیست که به تاریخ انقضای خود نزدیک هستند. پوست تخم مرغ های جدید به راحتی کنده نمی شود. بنابراین سعی کنید در صورت امکان؛ چند عدد از تخم مرغ هایی را پیدا کنید که یک هفته از تاریخ تولید آن ها گذشته و یا خیلی قدیمی هستند.

قبل از آن که این روش آسان را به شما نشان دهم، مراقب باشید که آب پز کردن تخم مرغ بسیار وابسته به تخم مرغ، ظرف و مقدار آبی است که استفاده می کنید. این روش 90٪ دقیق است، اما تنها راه برای انجام بسیار دقیق آن این است که این روش را بارها در آشپزخانه انجام دهید.

برخی افراد فکر می کنند که شما به یک ظرف پر از آب نیاز دارید، اما حقیقت این است که فقط حدود سه سانت آب در ظرف کافی است. با این کار آب بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها، خیلی سریع دوباره گرم میشود و دمای نسبتاً ثابتی ایجاد میشود.

 

تخم مرغ آب پز

 

حتی نیازی نیست آب تخم مرغ ها را پوشش دهد. واقعا انجام این کار مهم نیست!

روی ظرف آب را بپوشانید و آن را بر روی شعله قرار دهید تا شروع به غل زدن کند. سپس تخم مرغ های خود را (به آرامی) در ظرف قرار دهید. اگر آنها را در ظرف رها کنید، می شکنند. (تصویر بالا را نگاه کنید!)

به محض این که تخم مرغ ها را در ظرف قرار دادید، در ظرف را دوباره بگذارید و مجدداً آن را گرم کنید. هدف شما این است که آب در اسرع وقت به همان دمای قبلی برسد و همان قدر داغ شود.

 

جدول زمانی که من برای درست کردن تخم مرغ آب پز استفاده می کنم، به صورت زیر است:

۷ دقیقه: تخم مرغ آب پز عسلی که زرده آبکی دارد.

۹ تا ۱۰ دقیقه: تخم مرغ آب پز نیم عسلی. در این حالت زرده تخم مرغ تا حدی خودش را گرفته است، اما هنوز هم قدری آبکی است.

۱۳ دقیقه: تخم مرغ آبپز سفت، یعنی زرده کاملا جامد و سفت و آبپز شده است.

 

هنگامی که زمان مورد نیاز برای هر مرحله ای که می خواهید (تخم مرغ آب پز عسلی، نیم عسلی و یا سفت)، فرا رسید، بلافاصله تخم مرغ را از ظرف آب جوش به آب سرد منتقل کنید. برای متوقف کردن فرآیند آبپز کردن، حداقل به مدت ۳۰ ثانیه آب سرد روی تخم مرغ ها بریزید.

 

تخم مرغ آب پز

 

حالا وقت آن رسیده است که پوسته تخم مرغ ها را جدا کنید. هر زمانی که شما پوسته تخم مرغ ها را جدا می کنید، کمی آن را بشویید و سپس پوسته آن ها از انتهای بزرگتر جدا نمایید. حبابی در انتهای بزرگتر پوسته تخم مرغ وجود دارد که جدا کردن پوسته آن را آسان تر می کند.

 

راهنمای تهیه تخم مرغ آب پز

 

این تخم مرغ ها از همه نظر عالی هستند. اگر در درست کردن تخم مرغ آب پز ماهر شوید، پس از آن دیگر دوست ندارید پول زیادی را برای خوردن آن ها در مکان های تجملی خرج کنید. تخم مرغ ها را فقط در خانه خود آب پز کنید!

, , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه.

پاسخ دهید