Generic selectors

خواص گوشت بلدرچین

۳,۴۱۳ بازدید

 

بلدرچین

 

خواص گوشت بلدرچین 

 

پروتئین یک ماده غذایی مهم است که باید در غذای روزانه ما وجود داشته باشد. این ماده برای رشد و سلامت بدن بسیار ضروری است. پروتئین، هم در غذاهای گیاهی و هم در غذاهای حیوانی وجود دارد. دانشمندان علم تغذیه عقیده دارند که پروتئین های حیوانی از نظر قابلیت جذب و استفاده بدن، بهتر از پروتئین های گیاهی هستند.

 

 

ارزش غذایی گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 10- 5 درصد بیش تر است.


گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین ،  فسفر،  مس، تیامین ، ریبوفلاوین ، ویتامین B6  ، روی  ، آهن و سلنیوم است و به دلیل وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های مختلف ، مصرف آن برای درمان بعضی از بیماری ها، مانند آسم، تشنج، فشارخون،  ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و بی خوابی بسیار مفید می باشد.

 

 

خواص تخم بلدرچین

تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ،  به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.

یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای 5 برابر فسفر، 5/7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B1(تیامین) و 15 برابر ویتامین B2 (ریبوفلاوین) می باشد.

همچنین تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ از مزه بهتری برخوردار بوده و به علت غنی بودن از ویتامین B، در درمان بیماری های عصبی نیز موثر می باشد. همچنین تخم بلدرچین به علت وجود آمینواسیدهای فراوان، در رشد کودکان و بهبود بیماران بسیار تاثیرگذار است. ضمناً از چربی کمتری نسبت به تخم مرغ برخوردار است.

 

 

شرایط خرید و نگهداری بلدرچین

 برای خرید گوشت بلدرچین اول از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید. گوشت تازه  بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد. و بهتر است دراولین فرصت ممکن پس از خرید، آن را مصرف کنید. گوشت خام بلدرچین به مدت 2 روز، و گوشت پخته آن حداکثر 3 روز در یخچال قابل نگهداری میباشد.بدین منظور آن را در بسته ای پلاستیکی یا فویل پیچیده و در سردترین قسمت یخچال نگه داری کنید.

اگر قصد پختن بلدرچین را تا 2 روز پس از خرید ندارید، آن را منجمد کنید. به این منظور بهتر است آن را با همان بسته بندی هنگام خرید در فویل پیچیده و یا این که در کیسه فریزر گذاشته و هوای داخل آن را کاملاً خارج کنید. گوشت منجمد بلدرچین، در فریزر به مدت 3 ماه قابل نگه داری است.

 

شیوه رفع انجماد گوشت منجمد بلدرچین

هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود؛ هم چنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید. بدین منظور پرنده را با همان بسته بندی منجمد شده و یا با قرار دادن در بسته ای مقاوم نسبت به آب، داخل آب سرد قرار دهید و هر 30 دقیقه یکبارآب را عوض کنید. بلدرچین ظرف مدت یک ساعت یا کمتر رفع انجماد می شود.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , ,

بدون دیدگاه.

پاسخی بگذارید