دنبال بهترین سینی فر می‌گردید؟ سینی فری که از قبل دارید خش برداشته و یا سایز آن مناسب کار شما نیست؟ پس به نظر می‌رسد وقت خرید سینی فر جدید رسیده است. یکی از وسایل پرکاربرد در آشپزخانه‌‌ یا کارگاه هر قنادی سینی فر است. شما هم اگر علاقه‌مند به شیرینی‌پزی باشید حتماً به این نوع ظرف در آشپزخانه‌تان احتیاج دارید. خبر خوشی که باید به شما بدهم این است که برای انتخاب، به جای درستی آمده‌اید. ما در ایران‌کوک دقت زیادی به انتخاب بهترین ظروف و بهترین مواد اولیه قنادی داریم.

اکثر کوکی‌ها و شیرینی‌ها در فر پخته می‌شوند و برای قرار گرفتن در فر نیاز به یک سینی مخصوص و مناسب دارند. اما گاهی سینی شما تغییر رنگ می‌دهد، خش بر می‌دارد و یا در اثر حرارت فر کج می‌شود و تغییر شکل می‌دهد. گاهی هم برای پخت شیرینی‌های مختلف به سینی فری بزرگتر یا با لبه‌ی بلند تر نیاز پیدا می‌کنید.

 

 

برای خرید سینی فر اینجا کلیک کنید

 

شیرینی‌های خوشمزه‌ای که در سینی فر تهیه می‌شوند تنوع زیادی دارند. از شیرینی‌های سنتی مثل شیرینی نخودچی و نان برنجی گرفته تا کوکی شکلاتی، کوکی رویال آیسینگ و البته کیک نازک مخصوص رولت. اما همه این شیرینی‌ها زمانی کیفیت لازم را پیدا می‌کنند که به بهترین نحو پخته شده باشند. اینجاست که خرید سینی فر مناسب اهمیت پیدا می‌کند. وقتی زیر شیرینی می‌سوزد یا به صورت یکنواخت پخته نمی‌شود معمولاً انگشت اتهام به سمت یکنواخت نبودن شعله فر می‌رود که البته در بین فرهای خانگی مسئله‌ی رایجی است. اما جنس سینی فر هم نکته‌ی مهمی است. انتخاب سینی مناسب می‌تواند تأثیر زیادی بر کیفیت شیرینی‌های شما داشته باشد.

 

سینی فر از کجا بخرم؟

قبل از این که به معرفی و نقد و بررسی انواع سینی فر بپردازیم، می‌خواهم حرف آخر را اول بزنم و به این سؤال شما جواب بدهم. البته حتماً توصیه میکنم تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا نکاتی را که باید در انتخاب سینی مناسب در نظر بگیرید با هم مرور کنیم. امروزه برندهای زیادی انواع سینی فر را تولید می‌کنند. سینی فر تفال در بین مدل‌های خارجی احتمالاً از همه شناخته‌شده‌تر است. اما با وجود افزایش قیمت‌ها خیلی از مشتریان خرید جنس ایرانی با کیفیتی مثل سینی فر موج را ترجیح می‌دهند. خرید سینی فر موج از نظر اقتصادی بسیار به صرفه‌تر است و البته از نظر کیفیت هم حرف ندارد. این سینی فر را می‌توانید در سرتاسر ایران، از فروشگاه آنلاین ایران کوک خریداری کنید و به راحتی درب منزل تحویل بگیرید.

 

جنس انواع سینی فر

 

سینی فر گالوانیزه

سینی که در ایران به نام سینی فر گالوانیزه شناخته می‌شود نوعی سینی مقاوم از جنس آلومنیوم بسیار مرغوب است. آلومینیوم از نظر پخش حرارت فوق‌العاده است. بنابراین در این نوع سینی‌ها شیرینی یا کیک شما بسیار یکنواخت پخته می‌شود و رنگ فوق‌العاده‌ای پیدا می‌کند. درست است که سینی گالوانیزه نچسب نیست، ولی می‌توانید آن را با هر اسکاچی بشویید. در ضمن با استفاده از کاغذ روغنی یا ورقه‌های سیلیکونی می‌توانید از چسبیدن شیرینی به کف سینی جلوگیری کنید. سینی فر گالوانیزه موج در حال حاضر بهترین محصول موجود در بازار است.

 

سینی فر تفلون

مزیت سینی فر تفلون نچسب بودن آن است. معروف‌ترین نوع سینی تفلون سینی فر تفال است که سایزهای متنوعی دارد اما ممکن است این روزها کمتر در بازار پیدا شود و همچنین قیمت بسیار بالایی دارد. این نوع سینی شما را از کاغذ روغنی بی نیاز و کار شما را از یک نظر راحت می‌کند. کوکی شما دیگر به سینی نخواهد چسبید. اما باید خیلی مراقب باشید که موقع خارج کردن شیرینی و یا موقع شست‌و‌شو روی سطح آن خط و خش ایجاد نشود. از یک طرف ممکن سینی حالت نچسب خود را از دست می‌دهد و از یک طرف مواد تفلون که سمی هستند وارد غذای شما می‌شوند.

 

سینی فر استیل

فر استیل با این که بسیار مقاوم است و عمری طولانی دارد، انتخاب چندان خوبی نیست. این سینی نچسب نیست و ظاهر براق و آینه‌ای آن بعد از چند بار استفاده از بین می‌رود. برای رفع این مشکل می‌توان از کاغذ روغنی استفاده کرد اما باز هم به خوبی سینی آلمینیومی نیست. چون حرارت را خوب توزیع نمی‌کند و پخت یکنواخت انجام نمی‌شود.

 

سینی فر لعابی

سینی‌ فر لعابی یا سرامیکی کمتر در بازار یافت می‌شود. البته این سینی‌ها به طور کامل از سرامیک ساخته نشده‌اند. معمولاً جنس اصلی سینی از استیل است اما دارای روکش سرامیکی هستند. ممکن است خرید سینی فر لعابی به نظرتان به صرفه نباشد چون قیمت نسبتاً زیادی دارد. اما نچسب بودن و همچنین سمی نبودن مواد استفاده شده در این نوع سینی، باعث می‌شود از نظر خیلی از افراد گزینه مناسبی باشد.

 

انتخاب سایز سینی فر

رایج‌ترین سایز سینی ابعادی حدوداً معادل ۳۵ در ۴۵ سانتی‌متر دارد و در بیشتر فرهای خانگی جا می‌شود. مزیت این سایز این است که نه آن قدر بزرگ است که در فر جا نشود یا مسیر گردش هوا را در فر ببندد و نه آنقدر کوچک است که نتوانید تعداد زیادی شیرینی خوشمزه در آن جا بدهید. همچنین کاغذ روغنی های سایز استاندارد هم بدون هیچ نیازی به برش زدن در این سایز سینی فر جا می‌شوند. به این ترتیب سرعت کار شما بالاتر می‌رود و وقت کمتری تلف می‌شود.

اگر فر خیلی بزرگی داشته باشید ممکن است بتوانید از سینی‌هایی با سایزی تا دو برابر این هم استفاده کنید. به این ترتیب میتوانید برای عده زیادی در یک بار شیرینی یا کوکی درست کنید. البته شستشوی سینی‌های بزرگ هم مشکل است. پس این نکته را هنگام خرید سینی فر مد نظر داشته باشید. سینی‌های کوچکتری هم هستند که ممکن است بسته به کاربرد برای شما مناسب باشند. بهترین کار این است که قبل از خرید سایز داخل فر خود را با متر اندازه بگیرید تا از انتخاب سایز مناسب مطمئن شوید.

 

خرید سینی فر لبه دار یا بدون لبه؟

از نظر لبه، سینی‌های فر سه دسته هستند. سینی فر لبه کوتاه که برای پخت انواع شیرینی، کوکی و پیتزا مناسب است؛ سینی فر لبه بلند که برای غذاهایی مثل لازانیا، پخت مرغ، ماهی یا کباب کردن سبزیجات مناسب است و سینی‌های بدون لبه که البته کمتر به کار برده می‌شوند. اگر از نظر جا و همچنین از نظر مالی مشکلی ندارید شاید بهتر باشد حداقل یک سینی لبه بلند و یک سینی لبه کوتاه برای آشپزخانه خود تهیه کنید. اگر فقط قصد تهیه کوکی دارید یک سینی لبه کوتاه سایز استاندارد کار شما را راه می‌اندازد. در ضمن لبه کوتاه باعث می‌شود هوا بهتر در فر گردش کند و راحت تر بتوانید شیرینی یا پیتزا را از سینی خارج کنید. اما گزینه اقتصادی به خصوص برای کسانی که آشپزخانه کوچکی دارند خرید سینی فر لبه بلند است. چون در این نوع سینی هم می‌توانید شیرینی درست کنید و هم غذا.