حتماً شما هم اسم ژله بریلو را شنیده اید. شاید هم آن را به نام پایپینگ ژل یا ژله نوشتاری می‌شناسید. بریلو سالها پیش وارد بازارلوازم قنادی شد. اما حالا بدون شک به یکی از محبوب‌ترین اقلام در لیست مواد اولیه قنادی تبدیل شده. البته ما طرز تهیه بریلو به رنگ های مختلف و بریلو شکلاتی را قبلاً به شما عزیزان آموزش دادیم. اما نمی‌شود انکار کرد که خرید ژله بریلو آماده راحت‌تر است. دیگر نگرانی از خراب شدن کار و ریخت و پاش زیاد وجود ندارد. به همین دلیل هم بیشتر قنادهای خانگی و حرفه‌ای ترجیح می‌دهند از بریلو آماده استفاده کنند.

در اینجا قصد داریم همه چیز را در مورد این ماده براق دلربا بگوییم: از خرید بریلو گرفته تا ماهیت و نحوه استفاده از آن. پس حتماً تا انتهای این مطلب همراه ما باشید و نظراتتان را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما در میان بگذارید.

 

برای خرید بریلو کیک اینجا کلیک کنید

 

ژله بریلو چیست؟

از نظر کاربردی، بریلو ژلی است شربتی (اغلب با طعم شیرین) که معمولاً برای تزیین کیک و شیرینی به کار می‌رود. کلمه «بریلو» از کلمه مشابهی در زبان لاتین آمده که به معنی «براق» است.به نظر نام مناسبی می‌رسد. خب این ژل هم بسیار براق و زیباست. اسم انگلیسی بریلو، پایپینگ ژل است. یعنی ژلی که با قیف و ماسوره روی کیک ریخته می‌شود.
ژله بریلو خانگی غالباً دو نوع دارد. یکی از انواع آن با نشاسته ذرت تهیه می‌شود و دیگری با ژلاتین. تفاوت آنها هم در این است که نوع اول گیاهی است و عزیزان گیاهخوار آن را ترجیح می‌دهند. البته این نوع گیاهی به شفافیت نوعی که با ژلاتین تهیه می‌شود نیست. اما برای کاربردهای معمولی تفاوت خیلی زیادی ندارد. به هر حال، اگر تازه کار هستید پیشنهاد می‌شود از خرید بریلو آماده غافل نمانید که کار با آن بسیار راحت تر است و دردسر کمتری دارد.

 

کاربرد ژله بریلو ژله بریلو

کاربردهای زیادی در قنادی دارد. احتمالاً به مرور زمان متوجه خواهید شد که بریلو از نظر کاربردی یکی از متنوع‌ترین مواد اولیه در قنادی است. در ادامه به برخی از کاربردهای رایج پایپینگ ژل اشاره خواهیم کرد.

 

استفاده از بریلو برای روکش کیک:

با این نوع ژل می‌توانید کل کیک خود را کاور کنید. این نوع کاور ظاهری براق و بسیار جذاب دارد. بریلو برای اضافه کردن اثر آب یا هر طرحی که نیاز به براق و شفاف بودن داشته باشد عالی است. مثلاً اگر بخواهید موج‌های دریا یا یک استخر را روی کیک تولد طراحی کنید احتمالاً نیاز به بریلو بلوبری خواهید داشت. البته بیشتر وقت‌ها بهتر است به یک رنگ بریلو اکتفا نکنید و با ترکیب رنگ‌های مختلف و استفاده از آنها در کنار هم طرح‌های خلاقانه‌تری ایجاد کنید. فراموش نکنید هیچ محدودیتی برای خلاقیت شما در تزیین کیک و شیرینی وجود ندارد.

 

استفاده از بریلو برای نوشتن روی کیک:

دلیل این که در فارسی به بریلو، ژله نوشتاری هم گفته می‌شود این است که با استفاده از این نوع ژل می‌توان روی کیک طرح نوشته نیز ایجاد کرد. غلظت بریلو به راحتی قابل تنظیم است. برای نوشتن روی کیک کافی است آن را در قیف کاغذی بریزید یا از قیف‌های دیگر با ماسوره گرد باریک استفاده کنید. نوشتن با بریلو نسبتاً ساده است. کافی است کمی از قبل روی کاغذ روغنی نوشته مورد نظرتان را تمرین کنید. وقتی اعتماد به نفس کافی پیدا کردید کار را روی کیک شروع کنید.

 

بریلو به عنوان چسب:

خرید بریلو می‌تواند برای کسانی که اهل پخت کیک و شیرینی‌های متنوع هستند بسیار به صرفه باشد. چون کاربردهای زیادی دارد. یکی از این کاربردها چسباندن تزیینات کوچک و سبک روی کیک و کوکی است. بریلوی ساده به ویژه در این مورد کاربرد زیادی دارد. چون هم خوردنی است و هم هیچ رنگی ندارد که جلوه کار شما را خراب کند. البته باید مراقب باشید چون برای چسباندن تاپرهای سنگین و بزرگ روی کیک، بریلو کافی نیست و باید از چسب فوندانت یا چیز دیگری استفاده کنید.

 

بریلو برای تازه ماندن میوه‌های تزیینی:

وقتی از میوه‌هایی مثل توت فرنگی برای تزیین روی کیک، شیرینی و تارت استفاده می‌کنید، بهتر است میوه را به شربت یا بریلوی بی رنگ آغشته کنید تا مدت بیشتری روی کیک تازه بماند و تا مدتها ظاهر براقی داشته باشد. همچنین اگر توت فرنگی شما زیاد خوش رنگ و شیرین نیست می‌توانید از بریلو توت فرنگی استفاده کنید تا هم شیرین‌تر شود و هم ظاهر قرمزتری پیدا کند.

 

بریلو برای تثبیت یا نرم کردن آیسینگ:

اضافه کردن بریلو به خامه فرم گرفته کمک می‌کند، خامه شما در دمای اتاق مدت بیشتری فرم خود را حفظ کند و ظاهری تازه‌تر و جذاب‌تر داشته باشد. همچنین با اضافه کردن کمی بریلو به آیسینگ روی کیک یا کوکی (مثل رویال آیسینگ) می‌توانید آن را نرم‌تر و روان‌تر کنید که کار تزیین را راحت‌تر خواهد کرد.

 

ژله بریلو از کجا بخرم؟

خرید ژله بریلو آماده این روزها بسیار راحت شده است. شما می‌توانید از بیشتر فروشگاه‌های لوازم قنادی این نوع ژل پایپینگ را تهیه کنید. حتی اگر فروشگاه لوازم قنادی در نزدیکی شما نیست یا ترجیح میدهید برای این کار از خانه خارج نشوید می‌توانید آن را از فروشگاه آنلاین ایران کوک خریداری کنید. در فروشگاه ایران کوک می‌توانید انواع بریلو را با طعم‌ها و رنگ‌های مختلف خریداری کنید. در ادامه آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.

 

خرید انواع ژله بریلو

با فروشگاه ایران کوک چه در تهران و چه در شهرستان‌ها می‌توانید بهترین مواد را از برندهای معتبر با قیمتی به صرفه خریداری کنید. بریلو فلورا که یکی از این محصولات محبوب است تنوع زیادی دارد. این نوع بریلو معمولاً در سطل‌های کوچک ۳۰۰ گرمی به فروش می‌رسد و برای مصارف خانگی مناسب است. غلظت بریلو فلورا به اندازه‌ای است که می‌توانید به راحتی از آن برای کاربردهای مختلف استفاده کنید.

 

بریلو ساده

بریلو ساده شاید رنگ و بوی خاصی نداشته باشد ولی کاربرد زیادی دارد. با خرید بریلو ساده می‌توانید از آن به عنوان چسب برای چسباندن تزیینات مختلف استفاده کنید. همچنین این نوع بریلو می‌تواند به عنوان شاین به میوه‌ها و دیگر تزیینات روی کیک اضافه شود و آنها را براق و جذاب کند.

 

بریلو کاکائو، کارامل و صدفی

بریلو شکلاتی طرفداران زیادی دارد. به همین دلیل هم قبلاً در مطلب دیگری طرز تهیه بریلو شکلاتی خانگی را به شما عزیزان آموزش دادیم. اما خرید ژله بریلو کاکائو کار شما را در این زمینه بسیار راحت‌تر می‌کند. دو نوع ژله بریلو دیگر هم هست که بسیار جذاب و پر کاربرد هستند. یکی بریلو کاراملی و دیگری بریلو صدفی. بریلو صدفی برای کیک نامزدی و عروسی کاربرد دارد. اما این تنها کاربرد آن نیست. رنگ سفید در کنار خیلی از رنگ‌های دیگر مثل آبی و قرمز جذاب می‌شود. به علاوه، با اضافه کردن زعفران یا رنگ خوراکی طلایی و نقره‌ای می‌توانید بریلو زعفرانی، بریلو طلایی و… داشته باشید. این ژل‌های براق و بی‌نظیر حتماً نظر هر کسی را به خود جلب می‌کنند.

 

بریلو میوه‌ای

بالاخره می‌رسیم به بریلو میوه‌ای. فروشگاه ایران کوک فرصت خرید بریلو در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف را برای شما عزیزان فراهم کرده است. بریلو آلبالو، توت فرنگی، بلوبری، انبه، سیب، آناناس، لیچی و موز از جمله این محصولات رنگارنگ، براق و دوست‌داشتنی هستند. با انواع بریلو میوه‌ای فلورا می‌توانید تزیینات خلاقانه متنوعی برای مناسبت‌های مختلف خلق کنید.

 

نحوه استفاده از بریلو آماده

معمولاً بریلو برای استفاده‌های مختلف باید به مقدار مناسب رقیق شود. حال، چگونه ژله بریلو آماده را رقیق کنیم؟ خیلی راحت، با استفاده از آب. بله فقط با کمی آب می‌توانید بریلو را رقیق کنید. آب استفاده شده می‌تواند سرد یا گرم باشد. اما بهتر است از آب جوش استفاده نکنید چون باعث می‌شود ژل شما طعم ترشیدگی بگیرد. پس کافی است کمی آب ولرم به بریلو اضافه کنید و با لیسک آن را خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

مقدار غلظت بریلو بستگی به کاربرد آن دارد. مثلاً برای نوشتن بهتر است کمی غلیظ‌تر باشد. ولی برای کاور کل کیک باید بریلو را رقیق‌تر کنید. به ویدیوهای آموزشی استفاده از بریلو دقت کنید و ببینید غلظت مناسب کار شما چقدر است. البته راه دیگر هم آزمون و خطاست. مثلاً برای نوشتن خیلی راحت می‌توانید کمی بریلو را رقیق کنید و روی کاغذ روغنی بنویسید. اگر غلظت هنوز زیاد بود کمی دیگر آب اضافه کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا غلظت دلخواه شما حاصل شود.

 

با خرید بریلو آماده این اطمینان را خواهید داشت که بریلو اولیه شما همیشه غلظت و رنگ ثابتی دارد. و میتوانید به راحتی آن را به قدری که دوست دارید با آب رقیق و سپس استفاده کنید.

در آخر بد نیست به یک نکته کوچک هم اشاره کنیم. اگر کیک را با بریلو کاور کردید و قصد تزیین بیشتر دارید، حتما اجازه دهید کیک کاور شده با ژله بریلو حداقل یکی دو ساعت در یخچال بماند و بعد بقیه تزیینات را انجام دهید. در غیر این صورت ممکن است در اثر روان بودن بریلو، تزیینات شما روی کیک حرکت کند و جا به جا شود.