تزئین غذا

 

تزئین زیتون به شکل پنگوئن

 

زیتون سیاه درشت . زیتون سیاه ریز . هویج پخته . پنیر خامه ای . خلال دندان

 

تزئین غذا

 

برای هر پنگوئن یک زیتون درشت برای بدن و یک زیتون کوچک برای سر لازم است

هویج پخته را حلقه کنید و هر حلقه را همانند شکل برای پای پنگوئن برش بزنید

 

تزئین غذا

 

به تعداد پنگون ها خلال دندان لازم است ، خلال دندان برای اتصال میباشد

در صورت تمایل پنیر خامه ای را با مقداری پودر سیر یا سبزی معطر مخلوط کنید

 

تزئین غذا

 

زیتون بزرگ مخصوص بدن پنگوئن را از وسط برش بزنید ( برش به انتها نرسد )

پنیر خامه ای را درون کیسه فریزر یا قیف بریزید و داخل زیتون را با پنیر پر کنید

 

تزئین غذا

 

برای سر پنگوئن هسته زیتون را خارج کنید و قسمت پایین ان را شکاف دهید

بخش پایین زیتون و در بخشی که شکاف داده اید تکه ای هویج بعنوان نوک پرنده وارد نمائید

 

تزئین غذا

 

ابتدا هویج و سپس بدن اصلی پنگوئن را که با پنیر پر کرده اید داخل چوب فرو برده و  ثابت کنید

زیتون کوچک یعنی سر پنگوئن را نیز از خلال دندان عبور دهید و به بدن متصل نمائید