ورود

عضویت

پای و تارت

طرز تهیه تارت بادام یک نفره

تارت بادام 1 نفره: برای تهیه پاستری، آرد، دو قاشق چایخوری شکر و کره را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حین زدن زرده های تخم مرغ و …

طرز تهیه پای توت فرنگی و ریواس

پای توت فرنگی و ریواس: پاستری را مطابق دستور آماده کنید و کنار بگذارید. فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید …

طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک

تارت موس سفید با سس تمشک:فر را از قبل تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه پاستری شکلاتی، آرد، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید …

طرز تهیه اشترودل گیس بافت شکلاتیِ آلمانی

اشترودل شکلاتی: جهت تُست کردن نارگیل و گردو خرد شده برای روی اشترودل، آنها را روی یک سینی فر مجزا پخش کنید و …

طرز تهیه تارت ترافل شکلاتی

خمیر تارت را رول کنید تا به اندازه ی یک قالب تارت 25 سانتی متری در آید. آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید …

طرز تهیه پای مرنگ لیمو

خمیر تارت را مطابق دستور آماده کنید و بگذارید خنک شود. فر را از قبل تا دمای 180 درجه گرم کنید …

طرز تهیه تارت خامه ای جاوا

فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.پاستری را طبق دستور آماده کنید. آن را به شکل یک دایره ی 32 سانتی رول کنید …

طرز تهیه تارت آلو، زنجبیل و بادام

ابتدا زرده و سفیده ی 1 تخم مرغ را جدا کنید و زرده را در کاسه کوچکی بریزید. دو قاشق سوپخوری آب سرد به زرده اضافه کنید و …

طرز تهیه اشترودل سیب و کشمش 4 لایه...

فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کاسه پر از آب سرد حاضر کنید و آب لیمو را در آن بچکانید …

طرز تهیه پای موز و شکلات خامه ای...

خمیر پای را در فر کاملا بپزید. دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه مناسب است …

طرز تهیه مینی تارت آجیلی | تارت ساده...

فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر تارت را پهن کنید و با قالب های دلخواهتان تارت را ببرید …

طرز تهیه پای کدو حلوایی

طرز تهیه پای کدو حلوایی: فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید. آرد، چو، شکر رژیمی و وانیل را باهم مخلوط کنید…