تمیز کردن میگو
ابتدا سر میگو را با یک دست و بدن میگو را با دست دیگر بگیرید تا ثابت شود سپس با حرکت یکی از دست ها سر میگو را بچرخانید تا جدا شود.
از نقطه ای که سر میگو را جدا کردید پوست ان را به اسانی جدا کنید و تا انتهای بدن یعنی دم میگو بکشید سپس با یک چرخش از بدن جدا کنید.
دم میگو را جدا کنید ، در ادامه گوشت میگو را تمیز کنید به این صورت که پشت میگو را با استفاده از چاقویی تیز کمی شکاف دهید و رگ سیاه پشت میگو را خارج کنید ، میگو را بشوئید و اماده اشپزی شوید.
دیدگاهتان را بنویسید